Spirit 7670 LM – un GPS de la Mio testat pe lângă București

0

Spirit 7670 LM este un GPS de la MIO plin de funcţii practice, testat câteva zile prin România, pe un Nissan Qashqai. Chiar dacă mașina are inclus un serviciu GPS, am folosit solutia de la Mio, care s-a dovedit a fi usor de utilizat si utila.

Modelul testat are opțiunea de actualizare pe viaţă a hărţilor, astfel încât să nu scapi de grija aceasta, de grija modificării drumurilor şi hărţilor. Pentru a verifica dacă au   apărut urmatoarele actualizari, trebuie să conectezi dispozitivul la calculator, pe care instalezi MioMore. Hărțile noi sunt disponibile maxim patru ori pe an, spune producătorul, pe toată durata folosirii aparatului.

Modelul are inclusă tehnologia SmartRoutes, care foloseşte informaţiile colectate în timp real de la ceilalți şoferi, pentru a calcula cea mai buna rută, în orice moment al zilei.

De asemena, are LearnMe Pro, care monitorizează şi memorează propriu de conducere pentru a desemna rute adecvate pentru preferinţelor tale, plus sistemul TMC, datorită căruia pot fi evitate blocajele în trafic, deoarece navigaţia vă va avertiza despre acest fapt mult mai devreme.

În plus, utilizatorul este informat timp de punctele negre date de accidentele de pe ruta aleasă, ceea ce înseamnă că deja vei ști unde trebuie să fii atent la viteza.Mio 1Și pentru că n-am mai folosit de ceva vreme un GPS, surpriza (plăcută), a apărut pe DN1 București-Ploiești, când dispozitivul a început să ne avertizeze despre camerele-radar ce supravegheau traficul.

O altă funcție (pe care n-am folosit-o) este asistenţa pe bandă, care te asigură că ești pe banda de circulaţie corectă pentru un viraj, iar datorită unei vizualizări 3D a intersecţiilor, nu ratezi banda corectă de ieşire din autostradă.

Nici asistenţa la parcare, ce afişează automat o listă de parcări disponibile, când vă veţi afla la distanţa de un kilometru de destinaţie, nu am folosit-o.

Portul AV-intrare integrat în modelul Spirit 7670 LM permite ataşarea unei camere de marşarier, ce va transmite imaginea video din spate, atunci când veţi da cu spatele, pentru a preveni eventualele accidente sau coliziuni.

Și, pe lângă automobil, Spirit 7670 LM poate fi folosit și când te teplasezi pe jos, datorită modului pietonal. Spirit 7670 LM are încărcate în prealabil hărțile a 33 de țări din Europa de Vest și de Est.

Alte funcții incluse în acest model sunt redarea conținutului media pe dispozitiv, accesează cele mai apropiate puncte de interes sau salvează-le pe cele favorite cu „Lângă mine”, iar media playerul redă conținutul media pe dispozitivul.

mio-7670 mio-7670_1

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here