Piața online de produse naturiste a depășit 25 milioane in 2015. Liderul Vegis.ro, vânzări de 1,2 milioane

0

La nivelul anului 2015, din estimările Vegis.ro, valoarea pieței online de produse naturiste a fost de 25 milioane de euro, în creștere cu aproximativ 20% față de 2014.

Românii sunt din ce în ce mai interesați de produse naturiste: piața de produse bio, raw, vegane sau cu ingrediente naturale crește de la an la an

Piața este foarte fragmentată, cu numeroase magazine online debutante, de mici dimensiuni, create în ultimii 2 ani datorită interesului crescut al românilor față de nișa produselor naturiste.

Este normal și sănătos ca pe o piață în creștere, concurența să se intensifice. Există însă foarte puține magazine online cu experiență și gamă variată de produse, așa cum este Vegis.ro. Împlinim în curând 5 ani de la înființare și prin dezvoltare constantă am ajuns să ne considerăm un fel de mall de produse naturiste, cu peste 5000 de produse în stoc permanent, un loc în care găsești tot timpul noutăți și livrare imediată” adaugă Mihai Bucuroiu.

Depozit Produse Naturiste Vegis ro

În 2016, creștere continuă pentru Vegis.ro

Vegis.ro, magazinul online de produse naturiste nr. 1 pe piața din România, a vândut anul trecut produse în valoare de peste 1,2 milioane de euro. Anul 2015 a fost cel mai dinamic an pentru afacerile Vegis.ro, dar si pentru întreaga piața online de produse naturiste. Fața de anul precedent 2014, Vegis.ro a înregistrat o creștere cu 43% a vânzărilor și și-a consolidat poziția ca lider al pieței online pe segmentul produselor naturiste, bio, vegane și suplimente alimentare naturale.

Începând din 2015 românii au devenit mai deschiși și mai receptivi la produsele naturiste. Practic, tendințele internaționale în materie de nutriție, foarte orientate către produsele sănătoase, au fost importate, oamenii au început să conștientizeze importanța unei alimentații adecvate și aleg să consume tot mai multe produse sănătoase sau ecologice. În plus, creșterea nivelului de trai a avut o influență puternică” declară Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare și Fondator Vegis.ro.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here