Pisica Erou din Giurgiu: Salvată din flăcări, s-a întors pentru puii ei

0

Într-o noapte dramatică în localitatea Stăneşti din Giurgiu, casa unei familii a fost cuprinsă de flăcări. O tragedie se prefigura, însă o pisică curajoasă a devenit eroul neașteptat al serii. Două femei, proprietarele locuinței, au chemat ajutorul pompierilor când fumul dens a cuprins casa.

Pisica Erou din Giurgiu

La chemarea disperată a familiilor, Detașamentul Giurgiu al ISU a răspuns prompt. O echipă de pompieri s-a deplasat la locul incendiului, constatând că focul cuprinsese podul și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați.

Situația devenea din ce în ce mai critică atunci când s-a aflat că în locuință se aflau și o pisică împreună cu cei doi pui ai săi, blocați de flăcări.

Salvarea Eroică

Echipa de intervenție a reușit să pătrundă în casa inundată de fum și să salveze pisica, dar surpriza a venit când aceasta, nevrând să fie despărțită de puii săi, a reintrat în locuință. Abia după ce a văzut că și cei doi pui ai săi sunt în siguranță, a fost dispusă să iasă din nou afară.

Descoperă și: Top 10 alimente care le fac rău pisicilor și sunt toxice pentru ele

Pagubele și Cauza Probabilă

Incendiul a devastat acoperișul, podul casei și camera în care se afla soba, iar fumul a afectat alte două încăperi. Probabilul motiv al tragediei a fost un coș de fum deteriorat, care a declanșat incendiul.

În ciuda pagubelor materiale, finalul a fost unul fericit. Eforturile conjuncte ale pompierilor au asigurat siguranța locuinței, iar mama pisică a putut fi reunită cu puii săi într-o scenă emoționantă.

Această poveste cutremurătoare demonstrează devotamentul necondiționat al unui animal pentru puii săi și curajul oamenilor în fața pericolelor iminente.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here