Planta pe care e bine să o porți în buzunar, îți alungă ghinionul și îți aduce norocul în viață

1

Din bătrâni se știe că unele plante au adevărate puteri. Oamenii le cunosc de mii de ani și foarte mulți aleg să poarte anumite plante chiar și în buzunar, deoarece beneficiile sunt unele remarcabile. Acestea alungă pur și simplu ghinionul.

Ce plantă e bine să o porți în buzunar

Oamenii cunosc de mii de ani puterea vindecătoare a plantelor. Cu plante s-au tratat oamenii de când lumea și pământul. Acestea au însă puterea să acționeze cumva și extrasenzorial. Se crede că unele plante îi pot proteja pe cei care le poartă, de aceea mulți oameni aleg să poarte câteva frunze din plantele respective chiar în buzunar, pentru a alunga ghinionul și pentru a atrage în același timp prosperitatea.

Rudașca – Calendula officinalis

Rudașca mai este cunoscută și sub numele de calendula. Este o floare cu petale aurii sau portocalii ce are reputația de a aduce bucurie și lumină în viață. Se crede că purtarea unei petale de rudașca în buzunarul interior al hainei tale poate aduce protecție împotriva energiilor negative și poate spori fericirea și vitalitatea.

Rozmarin – Rosmarinus officinalis

Rozmarinul este des folosit în bucătărie. Este cunoscut însă și pentru proprietățile sale de îmbunătățire a concentrării și clarității mentale. Este, de asemenea, considerat a avea capacitatea de a alunga energiile negative și de a aduce protecție împotriva influențelor malefice.

Descoperă și: Ce obiecte îți aduc noroc în casă și de ce obiecte trebuie să te ferești pentru a nu avea ghinion

Levănțică – Lavandula angustifolia

Și levănțica este recunoscută pentru aroma sa calmantă și relaxantă. În multe culturi, levănțica este folosită pentru a alunga stresul și anxietatea, dar și pentru a proteja împotriva energiilor negative. Purtarea unor flori de levănțică în buzunar sau sub pernă poate ajuta la promovarea somnului liniștit și la atragerea energiilor pozitive.

Busuioc – Ocimum basilicum

Și busuiocul face minuni în bucătărie, dar și în afara ei. Este considerat a avea proprietăți protectoare și purificatoare. Este folosit în multe culturi pentru a alunga energiile negative și pentru a aduce armonie în casă.

Menta – Mentha piperita

Menta este o plantă iubită de mulți oameni. Este cunoscută pentru prospețimea sa și pentru efectele sale revigorante asupra minții. În tradițiile populare, se crede însă că menta poate alunga ghinioanele și poate aduce noroc în viață, iar pentru asta, mulți aleg să poarte câteva frunze de mentă în buzunar.

Sursa: Ego.ro  

un comentariu

  1. […] Din bătrâni se știe că unele plante au adevărate puteri. Oamenii le cunosc de mii de ani și foarte mulți aleg să poarte anumite plante chiar și în buzunar, deoarece beneficiile sunt unele remarcabile. Acestea alungă pur și simplu ghinionul. Ce plantă e bine să… Cititi mai multe aici: Planta pe care e bine să o porți în buzunar, îți alungă ghinionul și îți aduce norocul în … […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here