Primul bloc din Bucureşti destinat exclusiv închirierii

1

Dezvoltatorii din Bucureşti şi oraşele din ţară au construit blocuri de apartamente noi destinate vânzării, lucru de înţeles. Statisticile arată că România are cea mai mare rată a proprietarilor din Europa, peste 96%. Totuşi, un dezvoltator a încercat piaţa cu un nou proiect: primul bloc din Bucureşti destinat exclusiv închirierii.

Vitan Estates aduce în România un concept american şi este o alternativă pentru cei care doresc să închirieze un apartament şi este primul bloc din Bucureşti destinat exclusiv închirierii. Proiectul a fost construit în zona Mihai Bravu, foarte aproape de staţia de metrou şi are 10 etaje. Sunt disponibile spre închiriere 160 de locuinţe: garsoniere, apartamente cu două camere, dar şi apartamente cu trei camere.

Toate sunt utilate şi mobilate, iar la cerere, dezvoltatorul poate să închirieze apartamentele şi nemobilate. Cât costă chiria? Pentru o garsonieră nemobilată aceasta este de 250 de euro pe lună, în timp ce, pentru una mobilată, chiria creşte cu 25 de euro pe lună.

Primul bloc din Bucureşti destinat exclusiv închirierii
Apartamentele se pot închiria mobilate sau nemobilate

În cazul apartamentelor cu două camere, chiria este de 350 de euro pe lună dacă se optează pentru varianta nemobilată, şi 400 de euro pe lună dacă se optează pentru varianta mobilată. Pentru apartamentele cu trei camere, chria lunară variază între 400 şi 450 de euro.

Toate bucătăriile din primul bloc din Bucureşti destinat exclusiv închirierii sunt mobilate şi utilate, indiferent dacă viitorul chiriaş optează pentru o locuinţă mobilată sau una nemobilată.

Primul bloc din Bucureşti destinat exclusiv închirierii
Bucătăria este utilată, indiferent dacă alegi varianta mobilată sau nemobilată

Ce trebuie să mai ştii este că abonamentul la cablu şi internet este inclus în chirie şi mai beneficiezi şi de alte avantaje, precum serviciul de concierge, pază 24/7, spălătorie, sală de fitness, supermarket, bistro şi multe altele.

În plus, clădirea Vitan Estates beneficiază de un concept modern bazat pe eficienţă energetică, astfel încât costurile de întreţinere să fie cât mai mici posibile, iar chiriaşii să plătească exact cât consumă. Toate apartamentele au centrală proprie, dar şi aparate de aer condiţionat, iar cheltuielile sunt direct proporţionale cu consumul fiecărui apartament.

Apartamentele sunt luminoase datorită ferestrelor largi, au balcon şi mai mult decât atât, au un design modern, fiind gândite pentru persoane tinere şi cupluri, studenţi sau tineri profesioniști.

Primul bloc din Bucureşti destinat exclusiv închirierii
160 de apartamente se află în blocul Vitan Estates

Sursa foto: Vitan Estates via Facebook

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here