Primul centru de distracţie din România cu tunel de vânt

0

Oferta de divertisment din Bucureşti se îmbogăţeşte. O companie construieşte primul centru de agrement unic în România şi în regiune. CasoTeca îţi prezintă cum arată primul centru de distracţie din România cu tunel de vânt.

Compania KAI Development a început construcţia unui proiect unic în peisajul din România. Amatorii de senzaţii tari vor putea testa tunelul de vânt aerodinamic şi piscina cu valuri pentru surf.

Proiectul este dezvoltat pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, în oraşul Chitila, lângă Bucureşti, şi urmează să fie finalizat în primăvara anului 2016. Investiţia în primul centru de distracţie din România cu tunel de vând se ridică la opt milioane de euro.

Pe lângă tunelul de vânt aerodinamic şi piscina cu surf, complexul va mai avea şi o zonă de relaxare cu piscină semiolimpică, SPA, restaurant gourmet, boutique hotel şi zonă de proiecţie video în aer liber.

freelo

freelo2

freelo3

freelo4

freelo5

Tunelul de vânt vertical va permite publicului să sfideze gravitaţia şi să experimenteze senzaţia de cădere liberă din timpul unui salt cu paraşuta. De asemenea, surful devine posibil în Bucureşti, atât vara cât şi iarna, într-o piscină cu valuri create cu ajutorul tehnologiei inovatoare de la FREELO. Practicat de obicei la ocean şi doar în anumite condiţii meteorologice, surful este un sport considerat exotic în România, dar care la nivel global reuneşte o comunitate din ce în ce mai mare de pasionaţi.

KEI Development este o societate pe acţiuni specializată în investiţii în inovaţie. Compania reuneşte experţi cu vaste cunoştinţe în inginerie şi experienţă în operaţiuni, management şi planificarea investiţiilor, cu scopul de a inova şi dezvolta noi pieţe cu potenţial economic ridicat din România şi Europa.

Printre investitorii în noul centrul de divertisment se numără şi Bogdan Boeru, unul dintre cei doi fraţi de la TNT Brothers, care au dezvoltat o afacere cu sărituri cu paraşuta în apropiere de Bucureşti.

Sursa foto: Freelo via Facebook

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here