Purificatorul de aer te ajută să ții sub control alergiile sezoniere

3
Purificatorul de aer Dyson

Primăvara este aici și, deși acest lucru înseamnă mai multă lumină naturală, vreme mai caldă și natură care înflorește, pentru cei care suferă de alergii înseamnă și dureri de cap, nas înfundat și mâncărimi și iritații la nivelul ochilor.

Din păcate, aceste simptome nu apar doar când suntem afară, ci ne pot afecta chiar și în propiile case. Fundația pentru astm și alergii din America (AAFA) estimează că 90% din timpul nostru este petrecut în interior. Mediul nostru interior poate găzdui o serie de alergeni și iritanți, inclusiv praf, păr de la animalele de companie, mucegai și emisii chimice de la produsele obișnuite de uz casnic.

purificator Dyson

Conform studiilor Agenției pentru Protecția Mediului (EPA), aerul din interior poate fi de până la cinci ori mai poluat decât aerul exterior. Din fericire, există soluții la îndemâna oricui pentru un control al calității aerului. Dacă sunteți în căutarea de mijloace pentru ameliorarea simptomelor alergiilor, încercați să adăugați un purificator de aer acasă.

purificator Dyson

Purificatorul și ventilatorul Dyson Purifier Cool TP07  poate fi soluția perfectă pentru un aer curat, mai ales astăzi când poluarea și alergenii sunt tot mai des întâlniți. Senzorii integrați ai purificatorului analizează aerul automat și constant, în timp ce algoritmul unic Dyson verifică datele în fiecare secundă. Acesta diagnostichează poluanții la nivel molecular, afișând rezultatele live, pe ecranul LCD. În plus, filtrul HEPA H13 captează 99,95% din particule de până la 0,1 microni. Un strat de carbon activ elimină, de asemenea, mirosurile și gazele. Purificatoarele Dyson au tehnologie Air Multiplier, care generează o putere mare de circulație pentru a atrage în aparat chiar și poluanți aflați în depărtare, proiectând aer purificat în întreaga cameră. Întregul aparat îndeplinește standardul HEPA H13, nu doar filtrul. Așadar, toți poluanții filtrați rămân la interiorul purificatorului.

Când vremea este mai caldă, purificatorul Dyson Purifier Cool TP07 oferă un flux puternic de aer purificat și cu efect de răcire. Acesta are însă și capacitatea de a direcționa aerul prin spatele aparatului, pentru a purifica, fără efectul de răcire. Mai mult, oscilația reglabilă permite difuzarea aerului purificat în întreaga încăpere.

Purificatorul Dyson Purifier Cool TP07 este proiectat acustic pentru a reduce turbulențele, fiind cu 20% mai silențios decât modelul anterior. În plus, purificatorul are integrat un mod nocturn, astfel că pentru un somn mai liniștit, aparatul monitorizează și purifică aerul folosind cele mai silențioase setări și, totodată, estompează lumina ecranului. Calitatea aerului poate fi controlată și monitorizată de către utilizatori de oriunde s-ar afla, cu ajutorul aplicației Dyson Link ce poate fi instalată pe telefon. Purificatorul dispune și de o telecomandă curbată și magnetizată, fiind ușor de păstrat pe aparat.

Filtrul este ușor de întreținut, putând fi schimbat rapid, iar înlocuirea optimă a acestuia este posibilă datorită notificărilor automate privind durata sa de viață , afișate pe ecranul LCD sau în aplicația Dyson Link.

Pentru mulți, un sistem de purificare a aerului este esențial pentru a ține la distanță alergiile, fie ele sezoniere sau de durată, dar și alte afecțiuni respiratorii.

3 comentarii

  1. […] Primăvara este aici și, deși acest lucru înseamnă mai multă lumină naturală, vreme mai caldă și natură care înflorește, pentru cei care suferă de alergii înseamnă și dureri de cap, nas înfundat și mâncărimi și iritații la nivelul ochilor. Din păcate, aceste simptome nu apar… Cititi mai multe aici: Purificatorul de aer te ajută să ții sub control alergiile sezoniere […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here