UPDATE – Reduceri mobilă: până la 45% la Lem’s, pentru casa ta

2

Reduceri Mobilă până la 45% pentru casa ta

Felicitări pentru noua casă! Sau ai deja una și vrei să schimbi mobila? Felicitări și pentru această inițiativă. Mobilarea locuinței este, de multe ori, un adevarat calvar. Magazine multe de vizitat, timp mult necesar, ca să nu mai vorbim de deplasările pe care trebuie să le faci.

Și dacă vrei să cauți pe internet mobila care îți place și care se potrivește cu locuința ta, ai nevoie de timp mult.

Vesti bune! Reducerile la mobila Lem’s continua pana pe 31 iulie! Mergi acum la cel mai apropiat magazin Lems si comanda mobila preferata cu reduceri de pana la 45%.

Îți prezentăm cum poți mobila o locuință cu două camere (care este cel mai cumpărat tip de apartament, în prezent), mai ales că sunt magazine care fac reduceri importante. Găsești în perioada aceasta reduceri până la 45%, ceea ce nu-i puțin lucru când te gândești să mobilezi fără să ai nevoie de o avere.

Un astfel de magazin este Lem’s, care aparține producătorului român de mobilă Lemet. Oferta acoperă întreaga locuință, iar reducerile și calitatea sunt pe măsură. Nu rata noua promoție din această vară: reduceri până la 45%,  la toata mobila Lem’s, valabilă până pe 10 iulie în întreaga rețea de magazine Lem’s . Intră și află despre reduceri la mobilă.

Să începem cu mobila de bucătărie. Aici, găsim reduceri  iar acestea sunt pentru bucătăriile Gazelle și Colibri.

Modelul Colibri prezentat este destinat unei bucătării cu spațiu mai mic, ocupând doi metri din perete. Aici intră un modul cu sertare, mască pentru chiuvetă, două dulapuri suspendate (unul de 80 cm și unul de 60 cm), blat de lucru și un dulap suspendat (60 cm) pentru hotă. Detalii pe http://www.lemet.ro/produse/bucatarii.html

reduceri mobila bucatarie lems

Reducere au și bucatăriile Gazelle, care sunt în categoria Premium.

reduceri mobila bucatarie

După bucătării, trecem la dormitor. Aici avem reduceri pentru modelul Domino, din categoria Economic. Pe http://www.lemet.ro/produse/dormitoare-si-camere-tineret.html

reduceri mobila: dormitor

La final am lăsat camera de zi, de unde am ales tot un model Domino, cu un preț absolut spectaculos.

reduceri mobila: living

Această configurație Domino include o comodă de 170 cm, încă una cu uși și sertare (95 cm), două dulapuri suspendate (L95/ H70 cm) și o poliță de perete de 75 cm.

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here