Decorațiuni de primăvară cu bani puțini

1

Chiar dacă afară plouă și vremea aduce mai mult a toamnă decât primăvară, calendaristic am intrat în sezonul în care pomii înfrunzesc, iar în curând vom vedea  mai multe flori. Poți aduce un strop din magia acestui anotimp cu decorațiuni de primăvară cu bani puțini.

După un anotimp în care florile ne-au lipsit sau erau prea scumpe, primăvara explodează într-o multitudine de culori! Iată cum poți să aduci culoare prin decorațiuni de primăvară cu bani puțini.

Conurile de brad pictate sunt o variantă simplă de a aduce culoare în casă. Dacă iarna le pictăm cu alb și sclipici, pentru decorațiuni de primăvară cu bani puțini ai nevoie de conuri de brad și diferite culori. Pictează mijlocul  bazei cu galben, iar restul cu ce culoare dorești. Vei obține astfel flori pe care le poți pune într-un bol pe măsuța de cafea sau în orice loc consideri tu că este mai potrivit și vizibil. Și da, este o activitate pe care o poți face alături de cei mici.

Decorațiuni de primăvară cu bani puțini

Culoare vei aduce în casă și dacă bricolezi vaze inedite pentru flori. Spre exemplu, poți transforma câteva borcane banale în vaze care aduc culoare în casă. Pentru acest proiect ai nevoie de gund, două culori acrilice, hârtie abrazivă și lac pentru protecție. Le găsești pe toate la magazinele de hobby. Iată ce trebuie să faci. Curăță borcanele și aplică un strat de grund. Peste primer aplică un strat de culoare acrilică neagră, lasă să se usuce pentru o jumătate de oră, după care poți aplica al doilea strat, de culoare albastră. Următorul pas este să smirgheluiești ușor modelul în relief al borcanului. Aplică la fnal un strat de lac pentru protecție. Dacă vrei, poți picta și câteva floricele, precum în imaginea de mai jos.

Decorațiuni de primăvară cu bani puțini

Dacă nu te poți lăuda cu ghivece chic, atunci iată la ce metodă simplă poți apela pentru a scăpa de această teamă și pentru a le uniformiza. Folosește câteva pagini dintr-o carte cu partituri și învelește ghivecele precum în imaginea de mai jos. Astfel, vei aduce un aer boem care lipsea casei tale.

Decorațiuni de primăvară cu bani puțini

Un alt mod de a avea decorațiuni de primăvară cu bani puțini este de a planta flori de dimensiuni mici în … căni. Fie că ai un set descompletat acasă, fie cumperi direct din magazin sau de la piața de vechituri, ai posibilitatea să adaugi un aer boem mesei de duminică dacă plantezi flori în cești de ceai.

Decorațiuni de primăvară cu bani puțini

Accentele metalice sunt la modă! De ce să nu te folosești de acest trend pentru a aduce mai multă culoare în casă? Folosește un spray pentru a colora o jumătate dintr-un pahar și aranajează flori din cu aceleași nuanțe, precum lalele sau trandafiri. Vei vedea că încăperea va fi mai luminoasă!

Decorațiuni de primăvară cu bani puțini

 

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here