5 motive pentru care trebuie să iei în seamă reducerile de până la 55% la mobila LEMS

0

Fie că ești din Tulcea, fie că ești din Constanța, bucură-te de promoțiile primăverii în magazinele LEMS. Propunerile Casoteca pentru voi se numesc Domino, bucătăria Domino

Câte lucruri se pot face în bucătărie? Nu ne apucăm să facem o listă acum pentru că suntem siguri că nu o vom termina prea curând. În schimb, vom face o listă cu 5 motive pentru care merită să îți cumperi bucătăria Domino la reducere luna aceasta din magazinele LEMS

Mobila de bucătărie Domino. De ce?

1. Perfectă pentru bucătării mici sau medii

Pentru momentele când spațiul nu este cel mai mare aliat al nostru, avem nevoie de un mobilier eficient din punct de vedere al capacității de depozitare și care să arate și bine. O bucătărie mică și cochetă poate deveni foarte ușor inima unei case.

 2. Fronturile super lucioase se asortează foarte bine cu electrocasnicele dumneavoastră

Fronturile super lucioase cu finisaj stejar wenge și stejar pastel sunt versatile și se înțeleg de minune cu orice accesoriu din bucătăria ta. Armonie și eleganță, căldură și voie bună, bucătăria Domino le poate integra pe toate.

3. În bucătăria Domino se întâmplă magie

Un praf de răbdare, două linguri de bunătate, un pahar de râs și un kilogram de dragoste și magia s-a creat. Atunci când mai ai și un bucătar magician care poate transforma orice mâncare într-o minunăție, ce îți mai poți dori? O bucătărie Domino și magia este la ea acasă.

4. Bucătăria Domino este locul unde se adună familia

Ziceam că mobilierul de bucătărie Domino este potrivit pentru spații mai restrânse care cer eficacitate din punct de vedere al depozitării. Mobilierul de bucătărie Domino este eficace chiar și la capitolul adunare. Nu, nu ne referim la adunări, scăderi, înmulțiri etc., ci la “adunarea laolaltă” a membrilor familiei pentru a petrece împreună momentele cu adevărat importante.

5. Bucătăria Domino este locul unde copiii învață pentru prima dată să dea o mână de ajutor

Se ia un omuleț, se pune în bucătărie, i se dă un șorț mic, pe mărimea lui și i se spune să privească. Apoi, se ia același omuleț, i se dă un instument „magic” de bucătărie și i se spune să ajute și el așa cum a văzut că fac mama și tata. În viitor, omulețul acela va ști să dea o mână de ajutor din proprie inițiativă și îi va plăcea să fie de folos în casă, dar nu numai.

Așadar, totul începe din…bucătăria Domino!

Gama de bucătării Domino beneficiază de o reducere de până la 25% până la sfârșitul lunii martie. Prețurile configurațiilor prezentate mai sus încep de la 939 de lei și ajungând până la 2516 lei.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here