duminică, iunie 15, 2025
Banner_Casoteca_Magazin

CELE MAI CITITE

Rețetă fursecuri cu musli și ciocolată

În lumea deserturilor sănătoase, fursecurile cu musli și ciocolată reprezintă o combinație perfectă între gustul delicios și aportul nutritiv. Aceste fursecuri îmbină beneficiile cerealelor integrale din musli, bogate în fibre și vitamine, cu dulceața irezistibilă a bucăților de ciocolată. Ideal pentru cei care își doresc o gustare rapidă, dar hrănitoare, aceste fursecuri pot fi savurate în orice moment al zilei, fie la micul dejun, fie ca gustare între mese. Pe lângă faptul că oferă energie, fursecurile cu musli și ciocolată sunt o alegere excelentă pentru oricine își dorește un desert echilibrat, care să satisfacă atât pofta de dulce, cât și nevoia de nutrienți.

Ingrediente

  • 2 căni Musli cu cereale
  • 1/2 cană fulgi de migdale
  • 1/4 cană stafide
  • 2 linguri de miere
  • 200 g unt de arahide
  • 200 g ciocolată neagră
  • zeamă de la o lămâie

Mod de preparare

Încălzește cuptorul la 170 grade.

Într-un castron mare amestecă musli, fulgii de migdale, stafidele, zeama de lămâie, mierea și untul de arahide până ce devine foarte cremos.

Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt se așează bile de aluat (ideal cu o lingură pentru înghețată) egale și se aplatizează cu lingură. Se introduce tava la cuptor pentru 10-15 minute la 170 grade.

- Publicitate -

Într-un vas, topește la foc mic ciocolata amăruie.

Lasă-le puțin să se răcească înainte de a gusta.

Poftă bună!

Sursa: solarisplant

- Publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ARTICOLE POPULARE