Review: Am testat un aspirator vertical „fără frontiere” de la Sharp. Nu depinde de prize, poți să aspiri și casa și mașina

1

Tehnologia schimbă modul în care trăim, apar gadgeturi care ne ușurează munca și ne îmbunătățesc viața de zi cu zi.

Banalul aspirator care în trecut îl mutam din priză în priză ca să trecem dintr-o cameră într-alta și ne încurcam în cablu, acum îl putem folosi peste tot fără să depindem de prize.

Are propria sursă de energie, este pe baterii, are autonomie mare și îl putem folosi ca să facem curat inclusiv în mașină, chiar dacă stăm la bloc și am parcat ceva cam la distanță. Unul dintre cele mai bune aspiratoare verticale este un aspirator vertical fără fir fabricat de Sharp, modelul SA-VP1001RW (SA-VP 100).

Mai bine de o lună am făcut curat în apartament și în mașină cu acest aspirator vertical de la Sharp și am tras câteva concluzii despre noile aspiratoare verticale fără fir pe care vi le voi împărtăși și vouă. Modelul are o reducere în această perioadăcostă doar 700 de lei.

Aspiratoarele verticale fără fir sunt cele mai tari aspiratoare create vreodată, sunt mai bune și decât cele robot, care se plimbă singure prin casă. Au putere mare de aspirare, ocupă puțin spațiu având suport de fixare pe perete și au accesorii care te ajută să faci curat și în mașină.

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here