Scrub cu cafea: între mit și realitate. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest produs făcut acasă

0

Femeile caută tot timpul metode noi de a avea pielea cât mai fină și catifelată. Tot mai des se vorbește despre beneficiile utilizării unui scrub cu cafea pentru a obține aspectul pielii pe care ți-l dorești.

Deși lipsesc multe dovezi științifice, se crede că aceste scruburi cu cafea ar putea fi ideale inclusiv în estomparea celulitei.

Aceste produse preparate în casă sunt apreciate pentru conținutul lor de cofeină, dar și pentru conținutul mare de antioxidanți.

Antioxidanții din acest scrub sunt benefici pentru piele, mai ales dacă scrubul este aplicat local, pe zonele afectate de celulită.

Scrub cu cafea: între mit și realitate

Scrub natural pentru corp: beneficii, reţete, când nu e bine să-l foloseşti

Celulita afectează o mulțime de femei din lumea întreagă. Deși este complet naturală, ea nu este dorită de cele mai multe persoane. Pentru a putea fi estompată este nevoie de o dietă sănătoasă, alternată cu un stil de viață activ.

Specialiștii în frumusețe sin că celulita poate fi estompată și cu ajutorul tratamentelor pregătite în casă.

Celulita poate să apară în orice zonă a corpului, însă în general poate fi văzută în zonele cu țesut adipos crescut, cum ar fi coapsele sau fesele.

Pentru a putea ține aspectul acesteia sub control se recomandă folosirea unui scrub cu cafea. Acest tratament se concentrează în general pe estomparea gropițelor provocate de celulită. Scruburile cu cafea te-ar putea ajuta să ai o piele mai fină, cu un aspect mult mai neted.

Ce spun specialiștii în frumusețe

Cum să scapi de celulită cu ajutorul zațului de la cafea | De Gen Feminin

Un scrub cu cafea este ideal pentru a obține o piele fină și catifelată, dar și pentru a reduce aspectul celulitei. Se crede că acesta ajută datorită conținutului ridicat de cofeină.

Aceasta ar ajuta la dilatarea vaselor de sânge, lucru care poate ajuta la reducerea aspectului de gropițe care se formează pe piele din cauza celulitei.

De asemenea, pielea se poate strange din cauza efectelor stimulatoare ale cofeinei prin îmbunătățirea fluxului sanguine. Cafeaua este, de asemenea, bogată în antioxidanți, despre care se crede că ajută la îmbunătățirea aspectului pielii.

Un alt beneficiu al unui scrub cu cafea este acela al efectului natural de exfoliere. Zațul de cafea este excelent pentru a exfolia pielea. La fel ca alte produse de exfoliere, acesta poate ajuta la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, oferindu-i un aspect fin și uniform.

Chiar dacă exfolierea nu te poate ajuta să scapi de celulită, eat e poate ajuta la uniformizarea pielii. Cercetările din ultimii ani au demonstrate potențialul cofeinei în tratarea celulitei. Totuși, mai sunt necesare studii în acest sens.

Cum folosești corect un scrub cu cafea

Cum Scapi de Celulita cu un Scrub cu Cafea Facut in Casa? - welove.ro

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here