Secrete din dormitor: lenjerie intimă SevenSins.ro, acum în marketplace eMAG

1

Produsele de lenjerie intimă SevenSins.ro sunt listate în eMAG Marketplace începând cu luna februarie, fiind alegeri foarte populare pentru îndrăgostiți, dar și pentru femeile care își doresc să se simtă speciale în fiecare clipă. Selecția de produse cuprinde body-uri și topuri, desuuri, halate, seturi și compleuri, corsete sau portjartiere.

Astfel, atât doamnele și domnișoarele care își doresc să se simtă speciale purtând piese de lenjerie intima SevenSins.ro deosebite, dar și domnii care vor să își surprindă partenera cu un cadou pot alege dintr-o selecție de peste 700 piese de lenjerie intimă SevenSins.ro disponibile în eMAG Marketplace.

Dantelă sofisticată, elegantă și provocatoare, în același timp

set-sexy-chilirose-deborah-102561

Dantela se află în topul preferințelor bărbaților atunci când vine vorba despre lenjerie intimă. Studiile arată că 30% dintre domni își imaginează piese din dantelă atunci când se gândesc la lenjeria intimă ideală.

Potrivite oricărei siluete, piesele de lenjerie din dantelă sunt seducătoare și provocatoare. Indiferent dacă alegeți roșu incandescent sau negrul plin de mister, seturile de lenjerie din dantelă de la SevenSins.ro asigură ingredientele unei seri pline de pasiune.

Satin plăcut la atingere

Pentru a stăpâni cu adevarat arta seducției, femeile trebuie să poarte lenjerie provocatoare în primul rând pentru felul în care le face să se simtă, pentru plăcerea proprie de a se simți atractive și pentru încredere în ele.

Materialul de lenjerie intimă considerat cel mai plăcut la atingere de către femei este satinul. Colectia SevenSins.ro propune o diversitate de piese din satin, care răsfață simțurile și dau o stare de bine pentru o seară plină de romantism alături de partener.

corset-chilirose-satin-102712

Seturi, corsete, cămăși sau halate cu detalii fine și finisaje delicate

Detaliile lenjeriei purtate în dormitor trebuie să atingă perfecțiunea. Cusăturile fine, dantela cu modele florale care acoperă în mod misterios pielea, satinul fin sau chiffon-ul ușor transparent vor aprinde pasiunea în cuplu de Ziua Îndrăgostiților și nu numai.

Pentru a marca începerea parteneriatului cu eMAG, produsele SevenSins.ro listate în eMAG Marketplace au reduceri de până la 50%.

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.

 

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here