Secrete feng shui pentru mai mulţi bani şi dragoste

0
Secrete feng shui pentru mai mulţi bani în casă

Ştiai că decorul interior îţi poate afecta viaţa personală, dar şi veniturile? Încearcă aceste mici trucuri bazate pe arta antică de a echilibra energia în casă. Specialiştii în decor interior recomandă câteva secrete feng shui pentru mai mulţi bani şi dragoste.

Bucătăria este în directă legătură cu abilitatea ta de a atrage bani. Păstrează ordine în cămară și frigider, în care trebuie să ai mâncarea proaspătă. Pentru a atrage și mai mulți bani, păstrează curat și cuptorul și evită să tot depozitezi lucruri pe masă.

bucatarie feng shui

Culoarea are un impact puternic asupra stării de spirit, iar roşul este considerat favorabil şi puternic. Este ca şi cum ai păşi pe covorul roşu sau ai purta o cravată roşie, spun specialiştii. Violetul şi verdele sunt alte culori cheie care atrag prosperitatea la tine acasă. Dar dacă nu îţi place culoarea verde, să ştii că nu vei atrage banii. Dar dacă îţi place violetul, atunci vopseşte un perete în această culoare sau adaugă pur şi simplu câteva perne violet pe canapea.

feng shui.docx

Pentru a aduce mai multă prosperitate în casă este important să creezi un mediu care este vibrant, sănătos şi fără dezordine. Lucrurile lăsate care pe unde fură energia pozitivă de care ai nevoie. Aşa că, foloseşte plante sau flori şi nu uita să aeriseşti. Micile fântâni decorative folosite în grădină sunt importante în feng shui pentru că stimulează prosperitatea şi energia, asta pe lângă faptul că simbolizează banii.

fantani feng shui

Dacă vrei să începi o relaţie, atunci nu te înconjura cu piese de mobilier singulare. Evită să ai în casă doar un singur scaun într-un colţ sau imagini solitare în tablouri. Este imortant să creezi energii de parteneriat în jurul tău, altfel le laşi pradă singularităţii, mai spun specialiştii în feng shui. Aşa că, adaugă încă un scaun celui din colţ şi foloseşte piese de mobilier sau obiecte de decor în dublu exemplar.

feng shui

Ca să îmbunătăţeşti casnicia, aranjează fotografii cu voi doi, cu prietenii, familia şi copiii pe peretele de pe hol, în bucătărie sau în zonele prin care treceţi mai des. Evită să pui fotografii cu familia în dormitor, unde ar trebui să fie fotografii doar cu voi doi.

fotografii

Când vine vorba de a atrage dragostea la tine în casă, masa pentru cină este al doilea cel mai important loc spre care trebuie să îţi îndrepţi atenţia, după dormitor. Aranjează masa pentru cină în cerc, astfel încât toată lumea să vadă pe toată lumea şi pune scaune suficiente chiar dacă nu toţi membri familiei se reunesc la cină. Simbolic este important să încluzi tot grupul.

camera feng shui

Când vine vorba de dormitor, acesta trebuie să exprime pasiune. Iar pentru a creşte gradul de intimitate, foloseşte draperiile groase, renunţă la televizor şi nu dormi niciodată cu un laptop, telefon sau alte electronice la capul tău. Dormitorul ar trebui să aibă mai puţină aparatură electronică şi să fie romantic.

domitor feng shui

Sursa foto: HGTV

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here