Secrete pentru preţuri mici la IKEA

0

Dacă faci cumpărăturile la magazinul IKEA din Bucureşti, fie că vrei să cumperi mobilă nouă sau doar accesorii pentru casă şi grădină, iată câteva sfaturi care te vor ajuta să obţii produse la un preţ mai mic. CasoTeca îţi prezintă secrete pentru preţuri mici la IKEA.

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te înscri în programul IKEA Family. Cu acest card ai parte de preţuri speciale la anumite produse, reduse chiar şi cu 30%. În plus, primeşti ceai şi cafea gratuite în restaurantul IKEA, de luni până vineri, iar cei mici se vor putea juca 30 de minute în plus la locul de joacă special amenajat în magazin. În pus, ca membru al IKEA Family, ai parte de o perioadă extinsă la 120 de zile în cazul în care te răzgândeşti şi vrei să returnezi produsele. Un alt beneficiu de care ai parte este schimbarea produsului dacă acesta se sparge în drum spre casa ta. Pentru mai multe detalii referitoare la cardul IKEA Family, click AICI.

Secrete pentru preţuri mici la IKEA
Cardul IKEA Family îţi aduce reduceri de peste 30%

Alte secrete pentru preţuri mici la IKEA. Începe cumpărăturile la ieşirea din magazin, nu la intrare. Aşa vei salva timp şi vei ajunge rapid în zona în care sunt amplasate produse la preţuri reduse.

Copiii cu vârste între trei şi zece ani au parte de o oră gratuită la locul de joacă din magazin. Dacă ai cardul IKEA Family, copiii tăi pot petrece o jumătate de oră în plus. Şi de ce nu să încerci aceşti lucru şi să-ţi faci cumpărăturile în linişte?

Secrete pentru preţuri mici la IKEA
Cei mici se pot distra la locul de joacă din magazinul IKEA

Urmăreşte ofertele speciale din fiecare lună. Dacă ai cardul IKEA Family, atunci vei avea parte de produse ale căror preţ este redus chiar şi cu 30%! Spre exemplu, în oferta din luna mai a acestui an poţi cumpăra cu o reducere de 35% măsuţa de cafea HEMNES. Preţul redus este de 190 de lei, în loc de 290 de lei. O reducere de 20% vei găsi şi pentru salteaua cu arcuri împachetate HYLLESTAD, care costă 1550 de lei, în loc de 1950 de lei. Perne, prosoape şi alte produse sunt la preţuri speciale luna aceasta. Pentru mai multe reducer, click AICI.

Pe lângă reducerile oferite prin intermediul cardului IKEA Family, retailerul mai oferă şi reduceri de sezon la anumite produse. Spre exemplu, până pe 15 mai poţi cumpăra pahare cu 25% reducere! Fie ca e vorba de pahare de bere, de vin, şampanie sau apă, acum ai ocazia să-şi completezi setul dacă cineva a spart câteva pahare de Paşti. Pentru oferta completă, click AICI.

Secrete pentru preţuri mici la IKEA
IKEA vine cu promoţii la pahare

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here