Sfaturi pentru o curățenie eficientă și un mediu mai curat acasă

2
aspirator v8-absolute_10

Curățenia din casă ne poate determina starea de spirit, felul în care ne simțim, dar poate fi responsabilă și de starea de sănătate. Zi de zi intrăm în contact cu praf, acarieni și bacterii, care pe termen lung pot dăuna sănătății noastre. Este astfel important să avem grijă ca mediul în care locuim să fie cât mai bine curățat. Fiecare persoană are stilul său de a face curat și produse preferate. Există însă anumite lucruri general valabile care definesc o curățare în profunzime. Am selectat câteva sfaturi utile care pot să ne ușureze munca:

  • Curățenia începe cu un plan bine pus la punct

Organizarea este cuvântul cheie atunci când vorbim de curățenie. Dacă ne facem un plan de la care să pornim și știm exact toate lucrurile pe care vrem să le aranjăm va fi mult mai ușor să ajungem la final. Important este să începem cu lucrurile esențiale. Fiecare cameră trebuie luată pe rând și pas cu pas să avansăm spre restul casei. În plus, este recomandat să începem întotdeauna cu dulapurile sau rafturile de sus și apoi cu cele de jos.

  • Asigură-te că dispui de produsele și materialele necesare

Înainte să trecem efectiv la curățat și frecat, nu trebuie să uităm să trecem în revistă produsele și materialele necesare. Mai întâi trebuie să facem un inventar al produselor pe care le avem și, dacă este nevoie, să mergem să facem o aprovizionare cu ce ne lipsește. Este important să avem la îndemână substanțele potrivite pentru suprafețele pe care vrem să le curățăm, dar nu trebuie să uităm nici de saci de gunoi, șervețele, lavete, perii sau mănuși de cauciuc.

  • Alege tehnologia pentru a duce curățenia la nivelul următor

În plus, noile tehnologii vin în ajutorul nostru și reduc considerabil timpul pe care îl petrecem făcând curat și, totodată, efortul depus.

Aspiratorul vertical Dyson V8 Absolute + este definiția eficienței. Fie că vorbim de suprafețe dure sau covoare, aspiratorul V8 Absolute + de la Dyson este ajutorul perfect când vrei să te bucuri de o curățenie impecabilă, eficientă și realizată într-un timp redus în întreaga casă. Acesta a fost special conceput pentru a vă face viața mai ușoară. Dyson V8 Absolute + dispune de  trei capete de curățare. În plus, este echipat cu motorul digital Dyson V8, pulsurile digitale schimbând polaritatea magneților neodim, pentru a roti motorul digital Dyson V8 cu până la 110.000 rpm. Producând până la 115 wați aer, aspiratorul generează o aspirare puternică pe covoare și suprafețe dure. Pentru a vă ușura munca, Dyson V8 Absolute + are o capacitate sa de aspirare ce durează până la 40 de minute fără pierderea puterii.

Dyson V8
Dyson V8-absolute

Un alt avantaj al acestui aspirator est și mecanismul său igienic de evacuare a murdăriei, care elimină praful și reziduurile reținute cu o singură mișcare. Nu trebuie decât să trageți de mâner pentru a arunca murdăria în coșul de gunoi.

Mai mult, cu o garnitură etanș în jurul ansamblului de cicloni și o garnitură de cauciuc presurizată în jurul filtrului avansat, întregul sistem este complet etanș – prevenind eliberarea în aer a prafului, alergenilor și bacteriilor. Ceea ce înseamnă că aspiratorul reține 99,97% din praful de până la 0,3 microni și eliberează aer curat.

Dyson V8 Absolute + este extrem de ușor de folosit. Acesta se transformă rapid în aspirator de mână și apoi vertical, cu un singur click.

De asemenea, el se adaptează stilului de curățenie, dar și suprafețelor și spațiilor dumneavoastră. Dyson V8 Absolute + dispune de două moduri de putere. Puteți astfel să comutați între modul MAX, conceput pentru curățare rapidă și intensă cu o putere maximă de până la 7 minute și modul de aspirare puternică pentru o curățare mai îndelungată, versatilă, în zone greu accesibile, pe suprafețe dure și covoare cu firul scurt. Totodată, 15 cicloni creează forțe centrifuge puternice pentru a capta murdăria microscopică.

Impresionant este că Dyson s-a gândit și la zgomot. Căile aerodinamice și spuma de poliuretan cu celule deschise direcționează fluxul de aer în jurul motorului, pentru a reduce turbulențele zgomotoase.

  • Lasă aerul să intre în locuință

Aerisirea locuinței este extrem de importantă, mai ales după ce am făcut curățenie. În acest mod compușii emanați de produsele de menaj cu ajutorul cărora am curățat diferite suprafeșe vor fi eliminați. Casa trebuie însă aerisită în fiecare zi, minim 15 minute dimineața și seara.

2 comentarii

  1. […] Curățenia din casă ne poate determina starea de spirit, felul în care ne simțim, dar poate fi responsabilă și de starea de sănătate. Zi de zi intrăm în contact cu praf, acarieni și bacterii, care pe termen lung pot dăuna sănătății noastre. Este astfel important… Cititi mai multe aici: Sfaturi pentru o curățenie eficientă și un mediu mai curat acasă […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here