Spectaculoasa casă-barcă, super spaţioasă la interior

1

Constructorii de case mici aduc întotdeauna metode noi și ingenioase pentru a face un spațiu mic să pară mai mare. Iată o casă ed casa de lux, superbă, şi care nu face excepție. CasoTeca îţi prezintă spectaculoasa casă-barcă, super spaţioasă la interior.

Designul interior este unul uimitor şi te va face să uiţi de suprafaţa locuinţei, care are doar 47 de metri pătraţi. Barca este situată pe canalul de transport din Seattle, la doar câteva minute de centrul orașului. Cabana fermecătoare de pe apă are numeroase caracteristici unice, incluzând o cadă de cedru în stil japonez, un pat personalizat și o terasă pe acoperiș.

Iată cum arată spectaculoasa casă-barcă, super spaţioasă la interior

Frumoasa casă pe apă care este scoasă la vânzare la preţul de 375.000 de dolari. Locuinţa este vopsită într-o nuanță senină de albastru, un omagiu mediului acvatic. În interior, design-ul este pur și simplu spectaculos.

Panourile din lemn de pe tavan completează pereţii albi, în timp ce ferestrele mari aduc lumină în mod natural întregului spațiu. În întreaga locuinţă, podelele unice de plută duc de la sufragerie până la bucătărie, şi apoi spre cele două dormitoare. Acesta este un element care leagă perfect aceste spații.

Spectaculoasa casă-barcă, super spaţioasă la interior
Spectaculoasa casă-barcă, super spaţioasă la interior
Spectaculoasa casă-barcă, super spaţioasă la interior
Spectaculoasa casă-barcă, super spaţioasă la interior

Interiorul, care a fost recent renovat, utilizează o serie de tehnici de economisire a spațiului și mobilier fabulos pentru a deschide casa mică. Camera de zi este o zonă primitoare, cu o canapea lungă, confortabilă, destinată socializării. Canapele și majoritatea mobilierului au fost păstrate în nuanțe neutre pentru a menține atmosfera pașnică.

O casă cu personalitate

În această casă, fiecare cameră are o personalitate puternică. Bucătăria a fost renovată cu dulapuri rustice. Dulapurile de ardezie salvate au fost instalate pentru a da o notă industrială designului. Baia care aduce a SPA se mândrește cu o podea de pietriș și cu o cadă de cedru.

Cele două dormitoare ascund și câteva secrete distractive, cum ar fi patul vertical care convertește unul dintre dormitoare într-un spațiu de birou sau cameră de joacă atunci când este ridicat. De-a lungul casei, depozitarea amplă în pereți și scări permite evitarea  dezordinii.

Sursa: Inhabitat

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here