Câteva sfaturi de la un specialist despre cum să fim liniștiți și relaxați

1

Raluca Magdalena Milea, Administrator la salonul ”Masaj și Terapie” este de profesie asistent medical generalist. Cu 16 ani în urmă a început să facă masaje, să ajute oamenii și binențeles că rezultatele nu au întârziat să apară „Pacienții erau mai liniștiti, mai degajați, mai relaxați. Durerile parcă dispăreau mai repede.” A lucrat și în Grecia 20 de ani unde a acumulat experiență dar a preferat să se întoarcă în țară în urmă cu cinci ani, unde și-a început propriul business mergând pe un principiu bine definit ” iubesc meseria și oamenii”.

A dorit să aibă o afacere despre ceea ce știe cel mai bine să facă când s-a întors acasă, dar pentru că nu a mai vrut să lucreze într-un spital și pentru că „ eram și sunt îndrăgostită de această muncă, de oameni, de bine și de frumos. M-am hotărât să deschid acest salon, pentru a oferi serviciile mele celor care-și doresc să iasă din tiparul: sunt stresat, nu mai rezist, mă doare și asta face parte din mine, nu pot dormi…. Toate acestea, măcar cu un simplu masaj de relaxare o dată pe săptămână, va regla metabolismul și pacientul se va simți mult mai bine. Statul la birou ore în șir, poziția incorectă, stresul zilnic, duc la dezastre fizice iremediabile (dureri de spate, cap, insomnii, agitație, nervozitate…) . Se pot remedia prin masaj, sport, hidratare corectă, alimentație corectă. ”

Salonul de masaj și terapie deschis de Raluca oferă mai multe tipuri de masaj, cele mai dorite fiind: masajul drenaj limfatic manual, masajul combinat (terapeutic + relaxare sau anticelulitic + relaxare), masajul terapeutic /medical zonal, masajul Fusion (masaj + elongații), masajele calde (Candle masaj, miere, ulei cald, bocceluțe, ciocolată, roci vulcanice), fizioterapie zonală și masaj pentru femei gravide.

Masaj facial
Masaj facial
Masaj facial
Masaj facial
Masaj corporal
Masaj corporal
Masaj corporal
Masaj special
Masaj special
Masaj special
Masaj special
Masaj special

Într-un interviu acordat revistei Casoteca, Raluca ne-a dat câteva sfaturi pentru cei care doresc să vină la un salon de masaj ”la salonul de masaj, pacientul trebuie să vină cel puțin o dată pe săptămână, să discute deschis problemele de sănătate pe care le are, să ia în considerare sfatul terapeutului (dacă este cazul) toate acestea, pentru bunăstarea și în beneficiul pacientului. Sloganul nostru fiind: ”Pacient mulțumit, terapeut fericit!””

Despre beneficiile masajului terapeutic a spus că sunt multe și multiple ca de exemplu ameliorarea durerilor, oxigenarea și buna circulație a organismului, înțelegerea bunăstării corporale, diminuarea anxietății/nervozității/stresului, echilibrarea energetică, emoțională și foarte important reglarea sistemului nervos.

Citește și Cum arată primul Wine Spa din România

Și pentru că buna dispoziție nu constă doar în masaj și relaxare, tot aici la salon de putin timp se face și micropigmentare sprâncene/buze, dat fiind faptul că doamnele își doresc să fie tot timpul aranjate, indiferent de ora zi/noapte. Tot la noutăți, am putea adauga și masajul aromoterapeutic do Terra.

La finalul interviului Raluca a adăugat că ”perfecțiunea nu există, dar, ne putem apropia de dorințele noastre. Deoarece ne dorim să fim tot timpul aranjate, putem fi sigure doar cu un pic de timp, efort și bunăvoință. ”Așadar, pentru un tonus sănătos și a avea încredere în propria ființă, Raluca ne argumentează ”Îmi doresc din tot sufletul ca lumea să înțeleagă că MASAJUL nu este un MOFT, este o NECESITATE!”

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here