Sport, casă nouă şi mobilă de calitate

2

Persoanele care fac sport, de performanţă sau de plăcere, au nevoie de un anume grad de confort atunci când se retrag acasă şi vor să se odihnească/refacă. Fitnessul, un gen de activitate cu foarte mulți practicanți, este foarte la modă mai ales printre tineri.

Nicoleta, 21 de ani, studentă,  pasionată de fitness, s-a mutat recent în casă nouă. O bucurie, nu e nevoie să se gândească la zugrăvit, curățenie și alte chestiuni mai puțin plăcute și care consumă foarte mult timp. Lejeră a fost şi chestiunea mobilării apartamentului. A profitat de reducerile LEMS, de până la 50%, din această perioadă și treaba a fost gata. Acum are exact casa la care a visat, cu mobilier comod, elegant, funcțional.

Așa gândește un sportiv!

Desigur acum are o singură grijă, să-și aducă hainele, să le aranjeze. Funcționalitatea dulapurilor Box de la LEMS, o duce deja cu gândul la sala de fitness, chiar dacă aranjatul pantofilor sport nu o solicită fizic atât de mult.

 

Șifonierul Box de la LEMS, foarte bine compartimentat îi permite să-și aranjeze exact cum vrea hainele, cele sport au locul lor, cele pentru club vor ajunge în locul deja stabilit, iar cele cu care merge la facultate în cel mai accesibil compartiment.

Punctul de rezistență este însă dormitorul Box de la LEMS. Patul, nu vă gândiți la prostii, este perfect atât pentru somn cât și pentru câteva clipe de relaxare activă. Câteva fructe de sezon, dieta este foarte importantă atunci când vrei să ai un corp perfect, sunt bine venite în dormitor. Doar fructele, conțin vitamine și nu produc dezamăgiri.

Agenda este nelipsită, altfel se pot încurca orele din sala de curs cu cele din sala de sport și acest lucru nu este de dorit. Nicoleta are o agendă încărcată, dar așa arată o viața activă a unei tinere care își trăiește viața la maximum.

Pentru Nicoleta, casa nouă, unde mobilierul LEMS este principalul punct de atracție, reprezintă primul său pas către o viață în care succesul este cuvântul de ordine.

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here