Starea de bine pe care ne-o dă veioza din sare de Himalaya

0
sursa foto: felicia-iasi.ro

Veioza cu cristale din sare de Himalaya nu trebuie considerată un moft și nici o invenție recentă, este una din cele mai bune surse de ioni negativi pentru locuința noastră. În plus lumina provenită din aceste lămpi din sare pe suport de lemn, asigură o atmosfera placută și liniștitoare.

Lămpile cu cristale de sare sunt realizate din cristale exploatate din munții Himalaya, de unde vine de altfel și numele produsului. Îşi au originea înca din timpul preistoric, de peste 250 milioane de ani. Cristalul de sare Himalaya cuprinde 84 de minerale, care se găsesc în aceeaşi componenţă în sângele uman, în lacrimă, în lichidul amniotic. În timp ce apa din mările preistorice s-a evaporat, sărurile au absorbit razele soarelui.

Sarea poate fi roşie, roz, albă sau transparentă, nuanţele de roz și roşu provin de la conţinutul natural de fier. Sarea are proprietatea de a elibera în atmosferă aerosoli salini ce au un efect benefic asupra organismului uman. Aceste puteri pure au fost păstrate timp de milioane de ani şi cristalizate în munţii Himalaya, în India şi Tibet.

sursa foto: 4bio.ro
sursa foto: 4bio.ro

Sănătate curată și decor superb

Cercetările și rezultatele științifice au dezvăluit că însușirile biofizice ale lămpii au un efect pozitiv asupra stării generale a omului. Explicația constă în faptul că, sărurile au o ionizație naturală, vibrații electromagnetice și unde de lumină, care provin din transparența structurii lor cristalizate. Sarea are efect neutru și egalizator atât din punct de vedere chimic, cât și din punct de vedere fizic. Granulele de săruri eliberează niște ioni negativi în casa noastră și ne ajută să devenim din ce în ce mai energici o dată cu trecerea timpului prin puterea bioenergică degajată de lampă. Aerul curat constă din microorganisme cu încarcare electrică, din așa numiții ioni.
Veioza din sare de Himalaya poate fi folosită și pentru decor sau pentru un ambient plăcut, poate ameliora tulburările de somn și concentrare, are efect benefic asupra îmbolnavirilor alergice și astm, ajută eficacitatea exercițiilor de relaxare, neutralizează electrosmogul format în apropierea aparatelor electrice (calculator, televizor, etc.). Pentru o încăpere de 15-25 metri pătraţi, este suficientă o lampă de 2,5-5 kg.

sursa foto: privireinviitor.ro
sursa foto: privireinviitor.ro

Veioza din sare de Himalaya Piramida este inedită atât prin formă cât și prin proprietățile benefice pe care ni le conferă.
Lampa salină construită pe soclu din lemn, din cristale de sare de Himalaya adusă direct din provincia Kashmir, are un aspect inedit în formă de piramidă și poate fi un element decorativ pentru orice încăpere.

Studiile științifice au arătat că lămpile de sare gema cresc numărul de ioni negativi până la aproximativ 300% iar ionii negativi excesivi sunt esențiali pentru o stare de spirit pozitivă. Odată cu funcționarea veiozei, cristalul de sare se încălzește și generează un flux de ioni negativi care îmbunătățește natural calitatea aerului, eliminând mirosurile și creând un ambient plăcut.
Aparatura electrică, cum ar fi televizoarele, monitoarele, aparatele de radio, calculatoarele, cuptoarele cu microunde, sunt generatoare de ioni pozitivi, dăunători sănătății. Plasarea unei astfel de lampi în apropierea surselor generatoare de ioni pozitivi echilibrează efectul negativ al acestora menținând un climat benefic sănătății umane.
Aerosolii salini sunt foarte eficienți pentru sănătate, în special pentru persoanele care suferă de astm, alergii, oboseală, migrene, stres, dezechilibre hormonale, tulburări de atenție și concentrare.
Lămpile cu sare se pot folosi numai în interior deoarece trebuie ferite de umezeală. Inainte de curățare scoateți cablul din priză și folosiți o cârpă ușor umedă, aproape uscată.

sursa foto: pronat.ro
sursa foto: pronat.ro

Autor: Iulia Gubandru

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here