Târgul Mobila Expo, expoziție cu vânzare și discount-uri de până la 60%

0

Prima ediţie a Târgului Mobila Expo organizat la București, primăvara aceasta se va desfășura în perioada 26-29 martie 2015. La acest eveniment vor fi prezenți producători români de mobilă care vor oferi discount-uri de până la 60% la piese de mobilier și accesorii pentru casă.

,,Peste 50 de producători şi distribuitori români de mobilier se reunesc la Mobila Expo, pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, cu modele din colecţii actuale sau din sezonul trecut, la preţuri speciale, cu reduceri între 10 şi 60%, doar pe durata acestui eveniment. Noutatea târgului Mobila Expo este că vizitatorii vor putea achiziţiona pe loc mare parte dintre produsele prezentate, iar în cazul obiectelor de dimensiuni foarte mari sau pentru care se doresc ajustări, se pot lansa comenzi la preţurile oferite numai în cadrul acestui eveniment,” a anunţat Cătălin Trifu, preşedintele Romexpo.

 

Consiliere, cumpărături pe loc sau comenzi la prețuri speciale

Tot aici, vizitatorii pot primi consiliere gratuită pentru amenajarea unei locuinţe în tendinţe. Fiind o expoziție cu vânzare se pot face cumpărături pe loc și comenzi la prețuri speciale. Producători și distribuitori români de mobilier vor veni cu modele din colecții actuale sau din sezonul trecut, la prețuri speciale doar pe durata acestui eveniment. Târgul de mobilă va aduce mobilier cu preţuri medii dar și mobilier la preţuri de lux, cu design avangardist sau clasic.

,,Nu avem, în prezent, o situaţie a consumului de mobilă autohton la nivelul populaţiei. Principalii consumatori sunt, însă, în mod cert, cei care reprezintă industria HoReCa, iar numărul acestora este în creştere de la an la an. Avem în lucru un studiu despre repartiţia consumului de mobilă în România. Din păcate, mulţi români cumpără mobilă ieftină din China, Turcia şi Polonia, mobilă de proastă calitate. Am dorit să oferim, prin această expoziţie cu vânzare, o şansă producătorilor mici şi mijlocii de mobilă care nu dispun de spaţiu propriu pentru vânzare şi nici nu au puterea financiară de a merge la export cu produselor lor”, a precizat Aurica Sereny, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România.

 

Mobila Expo, târg de mobilă cu vânzare

Mobila Expo este un eveniment organizat de Romexpo şi co-organizat de Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România, Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Clubul Român de Mobilă şi Euroexpo. Târgul de mobilă se desfăşoară la Romexpo în aceeași perioadă cu Târgul Internaţional de tehnologii, echipamente, utilaje şi materiale pentru construcţii – Construct Expo, cu Ambient Expo, Romtherm şi cu Expo Flowers Garden.

Evenimentul se va desfasura în pavilioanele C4 – C5 din Centrul Expoziţional Romexpo, Bucureşti. Programul de vizitare va fi de joi până sâmbătă de la 10,00 la 18,00, iar duminică de la 10,00 la 16,00; preţul biletului de intrare va fi de 10 lei.

 

Autor: Iulia Gubandru

Sursa foto: soviani.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here