Târguri de Paște în București pentru casă și grădină

0

Cu ocazia sărbătorilor de Paște, în București s-au deschis o serie de târguri tematice unde puteți găsi atât obiecte cât și produse specifice sărbătorilor primăverii. La aceste evenimente puteți vedea: demonstrații pentru încondeiat ouă, produse din ghimbir, articole handmade, mini-zoo cu iepurași și microrecitaluri.

 

La Muzeul Național al Țăranului Român în curtea interioară se organizează târgul „Piața Țărănească și Meșter(Ești)!” de pe 8 aprilie pană pe 10 aprilie 2015. Aici puteți găsi produse tradiționale românești. Vor fi prezenți și meșteri populari și artizani cu decorațiuni specifice de Paște, sticlă și ceramică, lemn, bijuterii confecționate după tehnici specifice și din materiale diferite, straie țărănești de sărbătoare din cuferele bunicilor, dar și noi, confecționate și cusute de meșteri populari purtători de tradiție, fețe de masă și alte țesături, antichități țărănesti dar și mobilier din gospodăria țărănească, ceramică, obiecte din gospodărie, porțelanuri și multe altele. Intrarea este liberă.

 

deco handmade

 

Un alt târg specific sărbătorilor de Paște este organizat la Liberty Mall, sector 5 din Str. Progresului, nr. 151-171, în perioada 28 martie- 11 aprilie 2015. În cadrul acestui targ sunt prezenți expozanți cu produse alimentare tradiționale, dulciuri de casă, jucării, cosmetice, îmbrăcăminte, decorațiuni de Paște, obiecte handmade, icoane pictate pe sticlă și lemn, produse meșteșugărești (ceramică, piatră, lemn) și altele. Vizitatorii se pot delecta la concerte de muzică pop și populară, țarc cu iepurași, încondeierea ouălor și alte activități specifice.

 

oua incondeiate

 

Târgul de Florii și de Paște de la Galeriile Excelsior, Str. Ion Ghica, vis-a-vis de Cinema Pro, se desfașoară în perioada 3 aprilie- 11 aprilie 2015. La acest târg găsiți ouă încondeiate, îmbrăcăminte tradițională romanească, decorațiuni handmade de sezon, lumânări decorative, icoane, dulciuri tradiționale și altele.

 

 

Autor: Iulia Gubandru

Sursa foto: voyages.ideoz.fr, prima.fr

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here