Tarif închiriere Moș Crăciun 2023. Câți bani trebuie să scoată părinții din buzunar dacă vor să-l aducă pe Moș la serbare, evenimente corporate sau chiar acasă în seara de Ajun

1

Moș Crăciun este cel mai iubit personaj de către copiii din întreaga lume. El este recunoscut ușor drept acel bătrânel cu barbă albă îmbrăcat în roșu care își încarcă sania cu daruri și vine la fiecare copil în parte. Crăciunul este cu adevărat special pentru copii, mai ales atunci când au ocazia să-l întâlnească pe Moș Crăciun. Astfel, cei care vor să-l închirieze pe Crăciun și ajutoarele sale pentru petreceri private, corporate sau chiar vor ca Moșul să vină la ei acasă în seara de Crăciun, iată care sunt tarifele.

Ce culori sunt la modă în 2023 pentru bradul de Crăciun

Cât costă să-l închiriezi pe Moș Crăciun în București

Moș Crăciun își poate face apariția în seara de Ajun sau chiar mai devreme, la serbările de la grădinițe. Iată care este tariful pentru a închiria un Moș Crăciun, Crăciuniță sau Spiriduși.

Moș Crăciun poate veni atât la petrecerile de copii private, la petreceri corporate, dar și la serbări. Astfel, prețul pentru 45 de minute este de 300 de lei, în cazul în care Moș Crăciun vine singur.

Idei de cadouri ieftine pentru Crăciun. Daruri utile pentru orice buget

Părinții care vor o experiență complexă pentru copiii lor, pot opta pentru pachetele care includ Crăciuniță și Spiriduși. Dacă vor ca Moșul să fie însoțit de un Spiriduș sau de o Crăciuniță, se mai adugă încă 150 de lei pe oră, la prețul de mai sus. În funcție de dorințele clientului, Spiridișul poate veni în același timp cu Moș Crăciun sau poate veni separat pentru a-i anima pe copii. Mai exact, Spiridușii pot aduce atmosfera de Crăciun prin jocuri, dansuri și chiar ateliere creative.

Dacă părinții vor ca Moș Crăciun să vină însoțit de doi sau un Spiriduș și o Crăciuniță, la alegere, atunci, vor scoate din buzunar suma de 530 de lei.

Pentru suma de 650 de lei, la aveniment își poate face apariția toată gașca lui Moș Crăciun: Crăciunița, doi spiriduși și Moș Crăciun.
Cei interesați trebuie doar să-i scrie lui Moș Crăciun pe pagina de Facebook sau Instagram Yuppy Yee Events sau la numărul de telefon 0768 569 977. Rezervările trebuie făcute din timp, în așa fel încât Moșul să-și poată organiza programul.

un comentariu

  1. […] Moș Crăciun este cel mai iubit personaj de către copiii din întreaga lume. El este recunoscut ușor drept acel bătrânel cu barbă albă îmbrăcat în roșu care își încarcă sania cu daruri și vine la fiecare copil în parte. Crăciunul este cu adevărat special pentru… Cititi mai multe aici: Tarif închiriere Moș Crăciun 2023. Câți bani trebuie să scoată părinții din buzunar dacă v… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here