Tensile lansează cel mai mic cort în copac

0

Vă anunţam în urmă cu două luni despre corturile Tensile care se amplasează în copaci. Compania care le produce, deţinută şi de un londonez cu origini româneşti lansează cel mai mic cort în copac.

Noul cort, Flite, este potrivit penru două persoane şi perfect pentru drumeţii pe munte şi în locuri greu accesibile, unde nu a mai campat nimeni. Ca şi în cazul celorlalte corturi marca Tentsile, cu Flite puteţi uita de terenul ud, mocirlos sau denivelat.

Pentru a face cortul cât mai uşor de transportat, designerii au decis să echipeze Flite cu un singur mecanism pentru tensionare, în loc de trei. Fiind mic, cortul este suficient de versatil pentru a putea fi montat şi între trei copaci mai apropiaţi, chiar şi într-o pădure deasă.

Tensile lansează cel mai mic cort în copac
cort în copac

Flite este ce mai mic şi mai uşor cort suspendat din gama Tentsile, care îmbină protecţia oferită de corturile în copaci cu portabilitatea hamacelor destinate campingului.

Totul a pornit de la pasiunea celor doi londonezi pentru lumea imaginată de George Lucas în trilogia Războiul Stelelor. Inspirat de pânza ţesută de paianjeni, Alex Shirley-Smith, care are origini româneşti, a realizat în 2002 un prototip al unei case pliabile în copac, chiar în livingul casei sale. După zece ani şi mai multe încercări, Alex şi-a unit forţele cu designerul şi inventatorul bulgar Kirk Kirchev. Cei doi au dezvoltat împreună primul cort Stingray, în 2012. Un an mai târziu, a fost demarată producţia în serie. Al doilea cort – Connect, a fost lansat în 2014, iar modelul Vista a apărut la începutul acestui an, alături de Trillium, singurul hamac care poate susţine trei persoane. Aşa au luat naştere corturile în copaci.

Cortul poate fi precomandat începând cu data de 10 decembrie, iar livrarea se va face începând cu prima săptămână a anului 2016. În plus, cei interesaţi de achiziţia unui astfel de cort, pot obţine o reducere de 10% dacă folosesc codul TENTSILERO atunci când efectuează comanda pe site-ul www.tentsile.ro.

Tensile lansează cel mai mic cort în copac
cort în copac

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here