Vrei să îți decorezi casa cu piatră? Vizitează un showroom profesionist

0

Elemente tradiționale românești în compoziția showroom-ului

Ceea ce  impresioneaza inca din primul moment in care  treci pragul showroom-ului Piatraonline este receptia – un spatiu creativ, cu elemente traditionale. La parter, mai poti vizita spatii concept – o crama, un studio foto, un magazin de moda si o cafenea, toate cu piatra naturala in rol principal. In zona lavoarelor, poti vedea diferitele tipuri de lavoare din piatra naturala, in diferite stiluri si finisaje, piese ce vor infrumuseta bucataria sau baia. Mr. Wow este personajul ce reprezinta echipa PiatraOnline: prietenos si pregatit sa-ti fie alaturi cu sfaturi si informatii.

Zona coloniala, cu canapele si semineu, este si un spatiu functional, destinat clientilor care asteapta incarcarea materialelor. Imediat langa, gasesti labirintul – unde sunt expuse zeci de tipuri de piatra pentru placari verticale, urmat de o instalatie spectaculoasa din coloane de bazalt, numita Zona Ingerilor.

“Un ambient trebuie gandit scenografic, ca intr-o piesa de teatru. Daca vreau un ambient cald, il reglez din lumina. Daca pui in operă o piatra, ai de face cu un material viu, trebuie tratat ca atare, trebuie hranit și atunci el iti va raspunde frumos, iti va arata cine e de fapt si de drept” arhitect Eduard Baicu, Phenomena Laboratory.

La etaj, atentia iti va fi atrasa in primul rand de peretele placat cu terrazzo, un material curajos, in pattern-uri fascinante. Urmeaza Aleea Conceptelor, zona in care te poti inspira din diferitele asocieri de piatra naturala expuse : marmura, travertine, ardezii sau onix. Tot la etaj, showroom-ul gazduieste si un loc de intalnire – o masa creata din piatra naturala, unde clientii pot studia planurile proiectului, alaturi de arhitectul sau designerul de interior cu care lucreaza.

Vizita in showroom-ul PiatraOnline

Poti vizita showroom-ul de luni pana vineri, de la ora 9 pana la ora 18 dar si sambata, cand programul showroom-ului incepe la ora 10 si se incheie la ora 15.

Ar mai trebui sa stii ca, o data ajuns in showroom-ul PiatraOnline, vei beneficia de recomandari si consultanta pentru proiectul tau direct de la un specialist in piatra naturala. Mai mult, daca ai nevoie de servicii de montaj, PiatraOnline iti poate pune la dispozitie si o echipa de montatori cu experienta.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here