Țigla metalică pentru acoperișuri: 5 mituri demontate

2

Ești în căutarea soluției perfecte pentru acoperișul tău? Dacă da, cel mai probabil, ai auzit deja de țigla metalică. Însă pe măsură ce încerci să te decizi cu privire la cel mai bun material pentru acoperișul casei tale, este posibil să găsești tot felul de informații – unele adevărate, altele nu. Tocmai de aceea, am decis să demontăm cele mai frecvente mituri legate de țigla metalică, cu sprijinul specialiștilor în sisteme pentru acoperișuri de la RoofArt. Iată care sunt acestea și de ce nu ar mai trebui să le iei în considerare de acum înainte!

1.    Țigla metalică de calitate este prea scumpă

Adevărul este că prețul țiglei metalice poate varia în funcție de producător și calitate. Cu toate acestea, țigla metalică de la RoofArt îți oferă un raport calitate-preț excelent. Dacă analizezi durabilitatea și costurile reduse de întreținere, alături de garanția extinsă a produsului, care are o durată de exploatare de până la 60 de ani, vei descoperi că, pe termen lung, ești chiar în avantaj!

2.    Montajul țiglei metalice este complicat

Ai putea crede că procesul de montaj al țiglei metalice este o adevărată provocare. Ei bine, te înșeli. Cu un produs proiectat să fie montat rapid, instrucțiunile adecvate și o echipă competentă de specialiști, montajul devine o operațiune fluidă și eficientă. În plus, echipa RoofArt nu îți pune la dispoziție doar cele mai bune materiale pentru sistemul de învelitoare, care se montează rapid, dar te poate ajuta și cu servicii de montaj corect al țiglei metalice.

Pe site-ul RoofArt găsești mai multe detalii cu privire la procesul de montaj al țiglei metalice pentru acoperișuri. Printre altele, vei observa un aspect important: toate accesoriile și elementele de tinichigerie pentru sistemul de învelitoare sunt realizate din aceleași materii prime precum țigla metalică, pentru un montaj perfect și numeroase alte avantaje.

3.    Țigla metalică face zgomot când plouă

Dacă îți imaginezi că vei fi deranjat de zgomotele de la nivelul acoperișului în timpul ploilor torențiale, s-ar putea să ai dreptate. Dar doar dacă alegi o țiglă metalică de calitate îndoielnică și nu izolezi corespunzător acoperișul. Folosește produsele de izolare adecvate și vei avea surpriza plăcută de a nu fi deloc deranjat de zgomotul ploii, ba din contră.

4.    Metalul se încălzește prea mult vara

Contrar așteptărilor, țigla metalică, în special cea de la RoofArt cu acoperire Green Coat Pural BT, reflectă majoritatea radiațiilor solare, ceea ce o face mai eficientă în privința izolației termice, în comparație cu alte materiale. Vara, casa ta va rămâne răcoroasă, reducând astfel costurile cu climatizarea.

5.    Țigla metalică nu arată bine pe o casă modernă

În trecut, poate că țigla metalică avea un aspect demodat, însă cu tehnologia și designul de astăzi, țigla metalică poate rivaliza cu cele mai estetice materiale. Iar dacă încă mai crezi acest mit, poți consulta portofoliul de produse RoofArt, unde țigla metalică este disponibilă în trei modele diferite: Umbrella, Arctica și Nordica. Toate acestea au în comun câteva caracteristici cheie, aspectul modern fiind una dintre ele. În plus, prinderile ascunse cu care este prevăzută țigla metalică Umbrella în varianta fără îmbinări vizibile reprezintă atât un avantaj estetic, cât mai ales practic.

Trebuie să reții că, atunci când vine vorba de acoperișuri, țigla metalică reprezintă o opțiune tot mai populară datorită caracteristicilor sale superioare. Dacă te gândești să renovezi sau să construiești, nu te lăsa influențat de mituri și informații eronate. Specialiștii RoofArt sunt disponibili la un click distanță pentru a-ți oferi soluția perfectă, combinând calitatea, estetica și durabilitatea. Investește într-un acoperiș de calitate și păstrează-ți casa în siguranță, știind că ai făcut alegerea corectă pentru o viață de acum înainte.

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here