Vezi care sunt top cinci cele mai bune smartphone-uri din 2017

0

În lupta dintre Apple și Samsung pentru cel mai bun smartphone, Apple deține acum avantajul cu iPhone X. 

Această „navetă” de 5,8 inch, care deși costă 999 de dolari, oferă unul dintre cele mai bune ecrane OLED, împreună cu camere foto de top și caracteristici inovatoare, precum ID-ul feței. În plus, procesorul A11 Bionic al acestui smartphone, care se regăsește și în interiorul iPhone 8, elimină din start orice competitor cu sistem Android instalat.

Cine preferă însă sistemul Android, se poate orienta către Samsung Galaxy S8.  Galaxy S8 este un telefon excelent, cu un preț de aproximativ 750 de dolari, oferind un ecran Infinity de 5,8 inch, o durată ridicată a bateriei și o cameră excelentă incorporata într-un design curbat. Galaxy S8+ oferă un ecran mai mare, de 6,2 inch, însă este cu 100 de dolari mai scump decât cel standard, Galaxy S8.

Preferi un ecran mai mare?

Galaxy Note 8 este în prezent cel mai mare smartphone, grație ecranului său de 6,3 inch, și oferă posibilitatea unei încărcări a bateriei prin wireless.

Dacă aI un buget mai mic, există o mulțime de opțiuni minunate, inclusiv OnePlus 5T. Acest telefon oferă un afișaj de 6 inch de la margine la muchie, procesor Snapdragon 835, camere duble și recunoaștere facială rapidă pentru un preț sub 500 de dolari.

Un alt smartphone accesibil este Motorola Moto G5 Plus, una dintre soluțiile cele mai avantajoase ca preț atunci când îți dorești un smartphone de ultimă generație.

e

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here