Touch P5, un router performant cu design pentru o casă modernă

0

Touch P5 TP-LINK este un router cu ecran tactil, prin care poate să fie instalat în doar câteva minute, fără a mai fi nevoie de un computer sau alt gadget când este făcută configurarea.

Astfel, toate setările și funcțiile aferente rețelei pot fi ușor accesate din interfața routerului, cu ajutorul tastaturii virtuale și a butonului home de pe ecran, pentru navigare rapidă. Utilizatorul poate crea rețele Guest, poate activa funcția Control Parental sau poate administra accesul diverselor dispozitive.

Ecranul este realizat din sticlă securizată pentru a asigura rezistenţa şi durabilitatea produsului, iar designul designul modern, cu linii curbate, se încadrează într-o casă modernă, putând fi amplasat oriunde în locuință, montat pe perete, sau în bibliotecă.

2_Touch-P5Touch P5 folosește procesorul dual-core de 1GHz, care asigură conexiuni de mare viteză, stabile, ideale pentru streaming-ul de clipuri și filme în format 4K, precum și pentru a rula jocuri cu cerințe grafice ridicate, pe dispozitive multiple. Routerul Touch P5 alocă eficient banda necesară pe cele două canale de 2,4GHz (600Mbps) și 5GHz (1300Mbps), pentru a rula fără lag orice aplicație.

Ecranul routerului se bazează pe un chipset STMicroelectronics, independent de procesorul principal. Rezultatul este o interfaţă care răspunde rapid la comenzi, fără să fie afectate vitezele de transfer sau restul funcţiilor.

Având trei antene externe, routerul AC1900 Touch P5 asigură o acoperire wireless extinsă și un semnal puternic, eliminând zonele fără semnal și asigurând conectarea unei game variate de dispozitive din locuință. Tehnologia beamforming încorporată asigură direcționarea semnalului la putere maximă către acele device-uri care au nevoie de semnal, fără a risca pierderea conexiunii prin schimbarea poziției față de router. Mai mult, datorită designului versatil, funcționează ca un router, repeater sau un access point.

Touch P5 dispune de patru porturi Ethernet Gigabit pentru conectarea prin fir a PC-urilor, televizoarelor smart și consolelor de joc, dar și de două porturi USB, din care unul 3.0, pentru partajarea de 10 ori mai rapidă a datelor comparativ cu standardul USB 2.0.

Routerul are un preț recomandat de 799 de lei.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here