Trei decorațiuni pe care trebuie neapărat să lei ai pe masa de Crăciun pentru a aduce belșugul în casa ta

1

Orice masă de Crăciun trebuie să fie ornată și aranjată ca pentru o sărbătoare specială. Fiecare persoană care așează masa pentru cina festivă are o misiune foarte importantă, scrie ego.ro 

Dar există trei decorațiuni pe care trebuie să le ai pe masa de Crăciun, pentru a atrage banii și belșugul în casa ta.

Dacă vrei să dai un împrospătare camerei tale principale în aceste sărbători din decembrie, specialiștii  decoruri au descoperit recent că există elemente naturale care te pot ajuta în acea sarcină.

Vestea bună este că te vor favoriza astfel încât viitorul portofoliului tău să se îmbunătățească în viitor. Și poate fi vorba de săptămâni, doar.

Cum decorez masa de Crăciun

Decorațiuni pentru o cină festivă sunt foarte importante, pe lângă bucatele alese și gustoase pe care la vom pune pe masă. Însă nu a trebui să uităm de fața de masă, șervețele, veselă sau tacâmuri. Toate acestea contribuie la obținerea unui aspect armonios, care te invită să stai la masă.

Fața de masă pentru cina festivă din seara de Crăciun ar trebui să fie aleasă în funcție de specificul momentului, repsectiv cu printuri festive, perfecte pentru a oferi o notă călduroasă. Dar, dacă nu ești un fan înfocat al modelelor încărcate, poți opta pentru o față de masă albă sau uni, cu mici inserții în nuanțe de auriu sau argintiu.

Și șervețele de masă pot completa cu succes un aspect festiv, dacă sunt alese bine. Poți opta pentru unele din hârtie sau din material textil, dar alege culorile asortate cu fața de masă sau cu vesela. De asemenea, un imprimeu specific de Crăciun va adăuga armonie mesei de Crăciun.

Și vesela este foarte importantă pentru un aspect magic. Alege farfurii din material calitativ, cu aspect plăcut. Poți opta pentru farfurii cu imprimeuri festive, elegante, sau moderne.

Dar, dacă stilul tău e unul mai clasic, poți opta pentru un model simplu, dar elegant, care doar va pune în valoare celelalte ornamente de pe masă.

Trei decorațiuni pe care trebuie să le ai pe masa de Crăciun

Superstiții sau nu, unele ornamente sunt cunoscute pentru proprietățile lor de a aduce belșug acolo unde sunt utilizate. În unele zone din țară, masa de Crăciun se aranjează după un întreg ritual, iar bucatele sunt servite, de asemenea, cu respectarea unor obiceiuri precise.

Dar acestea nu sunt valabile în orice zon a țării și țin mai mult de tradițiile și obiceiurile locale. Desigur, toate acestea sunt apreciate, însă câteva elemente sunt general valabile și pot aduce belșug și noroc în casă, atunci când sunt așezate pe masa de Crăciun.

Iată care sunt decorațiunile care nu trebuie să-ți lipsească de pe masa de Crăciun, potrivit panoramaweb.com.mx:

Monede

Nu există nicio altă amuletă care să reprezinte mai bine prosperitatea economică decât monedele. Din acest motiv, recomandarea este să plasezi unele dintre aceste monede ca parte a decorului piesei centrale.

Lumânări

Dacă vrei să vină bogăția în viața ta, recomandarea este să cumperi lumânări galbene, pe care să le pui în noaptea acestei sărbători. Astfel vei curăța energiile și vei lăsa banii să curgă.

Sare

Acest mineral nu poate lipsi niciodată din bucătăria ta. Este renumit pentru că aduce abundență, așa că așezarea unei mâini mici sub masă te va proteja de vibrațiile rele.

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here