Trei idei pentru decorarea pereților dormitorului

1

Dormitorul este acea zonă intimă și privată, care oferă un potențial nelimitat de decor expresiv.

 

Vă propunem trei idei de dormitoare creative, cu modele îndrăznețe și materiale neobișnuite, fiecare atrăgând o estetică diferită. Aceste camere încurajează explorarea opțiunilor de a avea ca piesă centrală culoarea pereților sau decorarea acestora, cum ar fi tăblii supra dimensionate, texturile aventuroase și decorațiunile distinctive, iar câteva dintre aceste tehnici sunt la îndemână pentru a fi recreate în orice acasă.
Primul dormitor are un impact vizual imediat cu beton texturat aspru, într-un model geometric, cu o tăblie supradimensionată la baza patului. Lămpile cu nuanța gri metalic conferă un aer rece, dar covorul cu model luminos energizează paleta de culori. Plantele reușesc să echilibreze tonul monocromatic oferit de culorile pereților, patului și fotoliului. Tablourile sunt o nelipsită piesă în anul 2021, în special cele viu colorate, cel mai potrivit perete pentru artă din dormitor este deasupra patului sau pe peretele opus patului. Piesele la scară largă sunt cele mai bune și ar trebui atârnate la nivelul ochilor. Căutați piese abstracte cu culori sau tonuri liniștitoare.

Strălucitor, cu o notă de lux. Acest dormitor folosește straturi de trei materiale diferite pe peretele tăbliei o nuanță de gri, iar efectul este calmant și ingenios. Lemnul natural prezintă un punct focal cald, cu peretele monocromatic alb oferind ideea unui spațiu mare.
Griul este o culoare subevaluată pentru dormitoare. Unii ar putea crede că este plictisitor și anost. Când de fapt creează dormitoare moderne! Este o culoare versatilă și poate evoca stări diferite în funcție de nuanța pe care o alegeți. Deci, dacă doriți un design de dormitor care să se diferențieze de restul, aceste motive vă vor convinge să alegeți nuanțe de gri. Un truc rapid de încercat este acela de a combina pereții gri cu pardoseala cu tente lemnoase pentru o atmosferă liniștitoare.

Culorile și starea de spirit ale dormitorului ar trebui să încorporeze culori care să aducă liniște și odihnă generală spațiului. Atunci când decideți o culoare a camerei pentru dormitorul dvs., luați în considerare psihologia culorii camerei de culori precum verde, albastru și violet pentru calitățile lor relaxante. Vă voi arată o idee de dormitor cu nuanțe centrale de verde. Se crede că verdele ameliorează stresul și este considerat cea mai odihnitoare culoare pentru ochi. Designul prezentat este o combinație între culoarea verde și cea albă. Nuanțele de alb sunt un clasic atemporal, nu există o metodă greșită de a integra culoarea albă, cu siguranță nu o să dați greș.

sursa foto: pixabay.com

O experienţă arhitecturală în Australia

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here