Trei plante pe care trebuie să le ai în casă pentru a atrage banii

2

Atunci când vine vorba despre decorarea casei, plantele nu au doar un rol estetic, ci și simbolic. Dacă ești adeptul principiilor Feng Shui, trebuie să știi că unele plante aduc noroc pe plan financiar mai mult decât altele, scrie ego.ro 

Pune-le în casă sau la birou, pentru a începe anul cu dreptul. Iată 3 plante pe care trebuie să le ai în casă pentru a atrage banii în 2023!

Cum atragi belșugul și prosperitatea, potrivit principiilor Feng Shui

Norocul pe plan financiar este influențat și de felul în care amenajăm locuința. Potrivit credinței Feng Shui, este important cum amplasăm anumite obiecte în casă, pentru a nu alunga norocul.

În perioada Sărbătorilor, în majoritatea locuințelor se găsește un brad împodobit. Acesta ar trebui să fie așezat în colțul sud-vestic al camerei, pentru a atrage belșugul.

De asemenea, este important să pui o monedă legată cu ață roșie în brad, pentru a avea noroc la bani în anul care vine.

Vezi aici: Obiectul pe care trebuie să-l pui sub brad de Crăciun pentru a atrage norocul și banii în casa ta

Un alt obiect care aduce prosperitate este pușculița, care ar trebui să fie așezată sub brad și să aibă întotdeauna bani în ea. După ce trec Sărbătorile, pune pușculița undeva la fereastră și ai grijă să nu rămână niciodată goală pe parcursul anului.

În ceea ce privește plantele decorative, despre unele dintre ele se spune că sunt adevărate talismane care atrag banii. Altele, dimpotrivă, aduc ghinion și nu ar trebui să le ai niciodată în casă, ci doar afară, pe balcon, terasă sau în grădină.

Plante pe care trebuie să le ai în casă pentru a atrage banii în 2023

Planta chinezească a banilor

Numele ei spune totul: în cultura chinezească, este planta cea mai puternică atunci când vine vorba despre prosperitate. Nu este deloc o plantă pretențioasă și o poți așeza oriunde în casă, pentru a te bucura de efectele ei. Are nevoie de lumină naturală și să fie udată cu moderație.

Crassula

Plantele suculente sunt, în general, asociate cu prosperitatea. Potrivit principiilor Feng Shui, este ideal să pui Crassula la intrarea în casă sau în sufragerie, în partea dreaptă.

Iedera suedeză

Această plantă are o energie aparte atunci când vine vorba despre belșug. O poți așeza în orice colț al casei și te vei bucura din plin de abundența pe care o aduce. Nu este greu de îngrijit și are și un rol estetic, înfrumusețând orice spațiu.

2 comentarii

  1. […] Atunci când vine vorba despre decorarea casei, plantele nu au doar un rol estetic, ci și simbolic. Dacă ești adeptul principiilor Feng Shui, trebuie să știi că unele plante aduc noroc pe plan financiar mai mult decât altele, scrie ego.ro  Pune-le în casă sau la… Cititi mai multe aici: Trei plante pe care trebuie să le ai în casă pentru a atrage banii […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here