Tricourile pentru bărbați – un must have de călătorie ce nu trebuie să lipsească din rucsacul tău

1

Sezonul vacanțelor se apropie cu viteză și visezi cu ochii deschiși la ziua când îți vei lua rucsacul în spate și vei pleca într-o nouă aventură. De cele mai multe ori însă, te întrebi ce să împachetezi în bagaj ca să te simți confortabil și să arăți bine în același timp, fără să-ți iei jumătate din garderobă.

Pentru persoanele care apreciază stilul bun și în perioada vacanțelor, ceea ce alegi să iei cu tine va fi întotdeauna un fel de compromis între spațiul de bagaj disponibil și setul de haine pe care ai dori să-l iei. Dar, ceea ce trebuie să știi, este că între piesele vestimentare din bagajul de călătorie al unui bărbat, niciodată nu lipsesc tricourile sau pantalonii scurți.

Ce piese vestimentare sunt un must have în bagajul pentru călătorie?

Călătoria mult așteptată se apropie și începi să te gândești la hainele pe care vrei să le iei cu tine. Unii oameni își fac bagajele pentru o călătorie de trei săptămâni în câteva minute, alții au nevoie de câteva ore pentru o călătorie scurtă cu o geantă sau un rucsac. Dar cum te poți asigura că nu ratezi exact ceea ce ai vrut cu adevărat să împachetezi în destinația ta de vacanță?

Indiferent unde te duc picioarele în această vară, anumite elemente ale stilului tău în aer liber rămân aceleași. Confortul și siguranța ta contează, iar în zilele cu vreme din ce în ce mai călduroasă, trebuie să alegi corect hainele.

Printre piesele de bază nu trebuie să lipsească câteva tricouri în stiluri diferite( simple, cu imprimeuri sau un tricou polo cu ajutorul căruia vei crea o ținută mai elegantă). Căci tricourile sunt piesele vestimentare preferate ale bărbaților și, în funcție de model, pot fi incluse fără probleme în diverse stiluri vestimentare.

Se recomandă întotdeauna să iei cu tine șlapi, dar și o pereche de pantofi sport și pantofi eleganți. Este suficient pentru o vacanță normală și ai un loc pentru suveniruri.

Pantalonii scurți pentru bărbați sunt esențiali. Aici vor fi necesare mult mai puține piese decât pentru tricouri. De obicei poți lua două perechi de pantaloni chino din bumbac, pentru o ținută mai elegantă și două sau trei perechi de pantaloni scurți sport. Se recomandă modele cu piciorul mai lat, care permit aerului sa treacă liber între piele și material. Dacă nu știi de unde să îi cumperi, vezi pantaloni scurți pentru bărbați pe Answear și alege pantalonii care se potrivesc stilului tău vestimentar.

Tricouri Bărbați

Ce trebuie să nu îți lipsească din bagaj pentru a face față vremii imprevizibile?

Bărbații nu au nevoie să ia multe lucruri cu ei în vacanță, așa că cei mai mulți dintre ei vor avea nevoie doar de un rucsac sau o geantă. Dar dacă vrei să călătorești pentru o perioadă mei mare de timp, ar trebui să ai o geantă. Per total, dacă călătorești mult și vrei să fii mobil, un rucsac este alegerea potrivită. Totuși, dacă te afli într-un singur loc, o geantă este în regulă! Cel mai important este că vremea este bună și starea de spirit va fi și mai bună.

Află online despre starea vremii pentru destinația ta de călătorie. În avans, cu siguranță merită să te  pregătești pentru schimbări bruște de temperatură. Pe lângă un hanorac cald și o haină de ploaie – chiar dacă nu le vei purta niciodată, poți cumpăra jeans bărbaţi pe Answear și astfel nu îți va fi frig în serile și diminețile mai reci.

La malul mării, situația poate fi asemănătoare cu cea a unei vacanțe la munte – într-o clipă, norii de ploaie pot acoperi soarele. Sau, în cazul unui vânt puternic de coastă, merită să porți o jachetă rezistentă la vânt sau ploaie și pantofi confortabili.

un comentariu

  1. […] Sezonul vacanțelor se apropie cu viteză și visezi cu ochii deschiși la ziua când îți vei lua rucsacul în spate și vei pleca într-o nouă aventură. De cele mai multe ori însă, te întrebi ce să împachetezi în bagaj ca să te simți confortabil și… Cititi mai multe aici: Tricourile pentru bărbați – un must have de călătorie ce nu trebuie să lipsească din rucsacu… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here