Igienizarea locuinței. Cum să îndepărtați inteligent părul animalelor de companie din întreaga casă cu ajutorul tehnologiei Dyson

1
Dyson-V15-Direct

A avea o pisică sau un câine poate fi una dintre cele mai pline de satisfacții experiențe din lume. Nimeni nu poate nega că animalele de companie nu sunt însoțitori grozavi și oamenii preferă să le simtă prezența în casele lor. Totuși, iubitorii de animale știu că micile necuvântătoare din casele lor nu vin fără câteva inconveniențe.

Părul de animale pe care acestea îl lasă prin toată casa este probabil cel mai frustrant lucru pentru stăpânii lor. Peste 72% dintre respondenții unui studiu au spus că părul sau blana animalelor de companie reprezintă o problemă substanțială în casele și viețile lor. Nu există o soluție magică pentru a împiedica căderea părului animalelor de companie, dar iubitorii de animale din întreaga lume au la îndemână soluții care abordează eficient problema.

Dyson v15 detect + accesorii

O rutină obișnuită de curățare elimină probabil o cantitate decentă de păr de la animalele de companie, care se acumulează în casă. Există însă o soluție mult mai inteligentă, care reușește să elimine cu adevărat părul animalelor – aspiratorul Dyson V15 Detect Absolute.

Aspiratorul vertical fără fir Dyson V15 Detect Absolute, introduce o nouă generație de aspiratoare fără cablu, concepute pentru a detecta chiar și praful care nu este vizibil cu ochiul liber. Noile tehnologii redefinesc modul în care facem curățenie în propriile locuințe.

Aspiratorul este conceput pentru a transforma locuințele în locuri cât mai igienice, într-un context în care 60% dintre oameni fac curățenie mai mult decât oricând, potrivit Studiului Dyson Global Dust 2021.

În plus, capătul său de curățare High Torque, cu tehnologie anti-încurcare, aspiră în profunzime praful, dar și părul de la animale de pe toate tipurile de podele, de la materiale textile și până la suprafețe dure. Pieptenele de descurcare îndepărtează automat părul de pe perie, astfel că nu vei avea probleme nici la acest capitol.

De asemenea, aspiratorul V15 are și un accesoriu anti-încurcare pentru aspirarea părului, ce îndepărtează părul lung, dar și părul de animale. Bara cu perie conică anti-încurcare îndepărtează în spirală părul, aruncându-l direct în recipientul de colectare.

Așa că, în loc să încercați să impuneți reguli stricte animalelor voastre de companie legate de locul în care au sau nu voie să stea – pentru că cine poate rezista acelor priviri dulci sau mișcări de coadă nevinovate — doar aspirați cu regularitate. Curățenia devine mult mai ușoară, iar întreg ritualul mai eficient în îndepărtarea tuturor firelor de păr pe care animalele de companie le lasă prin casă, cu aspiratorul Dyson.

Dyson

Îndepărtarea părului de animale de companie din casă nu trebuie să fie o sarcină dificilă. Tot ce trebuie să faci este să urmezi câteva strategii inteligente care îți pot oferi rezultatul pe care ți-l dorești și să duci la bun sfârșit treaba în cel mai scurt timp posibil.

Pentru a face față eficient părului de animale de companie din casă, trebuie să aspirați frecvent și să îngrijiți și periați animalele de companie în mod regulat. Aspirarea zilnică s-a dovedit eficientă, Dyson V15 Detect Absolute vă va ajuta să curățați părul animalelor de companie și să vă faceți casa un loc mai igienic pentru a trăi

un comentariu

  1. […] A avea o pisică sau un câine poate fi una dintre cele mai pline de satisfacții experiențe din lume. Nimeni nu poate nega că animalele de companie nu sunt însoțitori grozavi și oamenii preferă să le simtă prezența în casele lor. Totuși, iubitorii de animale… Cititi mai multe aici: Igienizarea locuinței. Cum să îndepărtați inteligent părul animalelor de companie din întreag… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here