Tu știi ce ruj este potrivit pentru tine? Află de la specialiști ce culoare de ruj te îmbătrânește

3

Rujurile sunt machiajele fără de care nicio femeie nu poate să trăiască. Cele mai pasionate de aspectul feței au în permanență asupra lor un ruj, creion de buze sau gloss. Acestea vin în tot felul de nuanțe și texturi, potrivite pentru nevoile fiecăreia dintre noi.

Totuși, această diversitate ne pune în dificultate atunci când vrem să alegem un ruj, pentru că, uneori, nu se potrivește cu tenul nostru. Fie că preferi o culoare îndrăzneață sau una în nuanțe de nude, multe produse îmbunătățesc în mod natural forma și textura buzelor.

Însă, în timp ce efectele de mărire a buzelor sunt considerate un beneficiu pentru pielea matură, un expert în frumusețe a avertizat că unele rujuri pot face ridurile și pielea uscată să iasă mai mult în evidență, lucru nedorit de nicio doamnă.

Ce ruj să nu alegi, dacă ai buze mature

Un make-up artist a arătat ce greșeli fac femeile cu piele matură atunci când aleg un ruj. Alături de alte câteva greșeli comune de machiaj, acesta a remarcat că anumite nuanțe și finisaje ale unor rujuri pot scoate în evidență semnele de îmbătrânire din jurul gurii.

Make-up artistul a spus că nuanțele ce trebuie evitate diferă de la o persoană la alta, însă femeile care își fac griji pentru semnele îmbătrânirii ar trebui să evite finisajele strălucitoare.

„Pentru mine ar fi rujurile strălucitoare. Nu știu cine ar arăta bine cu asta. În ce lume cineva ar arăta bine cu așa ceva?”, a afirmat make-up artistul, adăugând că nici rujurile cremoase, cu urme de sclipici, nu sunt deloc avantajoase pentru buzele mature: „Buzele metalice sunt un mare nu. Buzele mele arată de parcă aș fuma de 20 de ani. Nu este culoarea, pur și simplu evidențiază ridurile naturale, prezente pe buze”, a precizat specialista din Paris, citată de Express.co.uk.

Descoperă și: Cum să îți alegi culoare de ruj pentru a nu te îmbătrânii

Cum să îți pui în valoare buzele, în funcție de vârstă

Și deși specialistul în înfrumusețarea prin machiaj a recomandat femeilor să rămână la rujuri mate, se pare că există, totuși, o modalitate de a adăuga o notă de strălucire măgulitoare buzelor tale.

Make-up artistul a remarcat că, în loc să folosești un ruj mat sau metalic, poți utiliza o nuanță simplă pentru culoare și apoi să adaugi luciu deasupra. Un alt lucru pe care aceasta l-a subliniat este faptul că anumite nuanțe slabe pot fi, de asemenea, problematice pentru tenurile mature.

Un lucru care nu funcționează pentru majoritatea dintre noi, după o anumită vârstă, sunt rujurile nude, fără creion de buze. Creionul de buze, știm cu toții, adaugă structură buzelor tale, dar atunci când aplici un ruj nude, îți ia viața de pe față imediat. Cred că, după o anumită vârstă, dacă nu aplici ceva care are un vârf de roz sau piersic și puțină strălucire, arată complet plictisitor și adaugă, în mod inutil, mai mulți ani chipului tău”, a completat make-up artista.

Sursa: ego.ro

3 comentarii

  1. […] Rujurile sunt machiajele fără de care nicio femeie nu poate să trăiască. Cele mai pasionate de aspectul feței au în permanență asupra lor un ruj, creion de buze sau gloss. Acestea vin în tot felul de nuanțe și texturi, potrivite pentru nevoile fiecăreia dintre noi.… Cititi mai multe aici: Tu știi ce ruj este potrivit pentru tine? Află de la specialiști ce culoare de ruj te îmbătrân… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here