Numărul 11 Revista Casoteca. Interviu cu Micaela Soldini, promotoarea Italiei în România. Trendurile în materie de amenajări în 2023

2
Revista nr 11 Casoteca
Revista Casoteca 11

Numărul 11 al Revistei Casoteca a fost lansat și se găsește la toate punctele de difuzare a presei. Ediția de luna aceasta este plină de materiale cu informații interesante despre amenjarea casei și a grădinii, însă regăsiți și două interviuri fabuloase.

Cât de des este recomandat să speli și să schimbi lenjeria de pat pentru a ține la distanță bacteriile

Ce poți citi în numărul 11 al Revistei Casoteca

Revista Casoteca vine și de această dată cu numeroase articole interesante pentru cititori. Află din noul număr al Revistei Casoteca ce trebuie să știi atunci când vrei să-ți izolezi casa, de ce sunt utile separatoarele de cameră, dar și care sunt pașii necesari pe care trebuie să-i urmezi atunci când ai nevoie de o autorizație pentru o construcție.

Revista 11 Casoteca
nr 11 Revista Casoteca

În noul număr al Revistei Casoteca puteți găsi o varietate de sfaturi privind amenajările interioare, tendințe în materie de casă și grădină, precum și un interviu palpitant cu Micaela Soldini, Director ITA-Biroul Agenției Italiene de Comerț Exterior din București. Născută în Italia, Micaela a avut posibilitatea să lucreze în mai multe țări de pe mapamond, însă a ales România. Spune că se simte atașată de această țară și nu resimte dorul de casă, mai ales că tehnlogia îi facilitează comunicarea cu cei dragi. Locul ei preferat din București este Parcul Herăstrău, acolo unde spune că simte că își adună forțele de fiecare dată când are nevoie.

Pe lângă interviul cu Micaela, în numărul 11 al Revistei Casoteca mai puteți citi și un interviu cu arhitectul Mario Avram care explică care este necesitatea angajării unui arhitect sau desigener interior. De asemenea, el explică care sunt tendințele în 2023 în materie de amenajări și ce caută oamenii cel mai des când vine vorba de amenajarea casei.

Noul Dacia Spring a fost testat de cei de la Life News.ro și regăsiți un review complet despre noile dotări ale mașinii.

Despre acestea, dar și despre noile contracte de închiriere de la Sky Tower, investițiile făcute de Domeniile Ostrov în 2022 și multe altele, puteți citi în numărul 11 al Revistei Casoteca.

2 comentarii

  1. […] Numărul 11 al Revistei Casoteca a fost lansat și se găsește la toate punctele de difuzare a presei. Ediția de luna aceasta este plină de materiale cu informații interesante despre amenjarea casei și a grădinii, însă regăsiți și două interviuri fabuloase. Cât de des este… Cititi mai multe aici: Numărul 11 Revista Casoteca. Interviu cu Micaela Soldini, promotoarea Italiei în România. Trendur… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here