Tunsori și culori de păr în trend pentru anul 2024

1

Fiecare început de an aduce cu sine o oportunitate minunată de a reîmprospăta lucrurile și de a aduce schimbări benefice în viața ta. Ce-ar fi să începi cu o tunsoare nouă sau poate cu o nuanță de păr proaspătă? Sună promițător, nu-i așa?

Stai la curent cu tendințele actuale și începe să îți conturezi planurile pentru un look nou în anul 2024. O schimbare de look poate fi exact impulsul de energie de care ai nevoie pentru a începe anul într-un mod revigorant și plin de încredere!

Tunsori și culori de păr în trend pentru anul 2024

Există multe motive pentru care ne dorim o schimbare de look, fie că vrem să ne reîmprospătăm imaginea, să scăpăm de plictiseală sau să adoptăm un stil mai modern. Totuși, alegerea unei tunsori noi poate fi și un mod de a ne îmbunătăți starea de bine și de a câștiga mai multă încredere în noi înșine.

O schimbare în exterior poate avea un impact semnificativ asupra percepției noastre interioare și poate fi o sursă de putere și încredere în propriile capacități.

Am selecționat pentru tine tendințele în materie de tunsori pentru anul 2024, acoperind o gamă largă de opțiuni, de la cele mai scurte până la cele mai lungi. Așadar, e timpul să descoperi ce stiluri sunt în trend și să alegi ce se potrivește cel mai bine personalității și stilului tău!

1. Pixie ultra scurt

Vom continua să vedem tunsoarea pixie în forma sa cea mai pură și în anul 2024. Scurtă, ciuntită și cu o ușoară franjură pentru care putem opta pentru o lungime mai mare sau mai mică, ceva care va da mult joc în funcție de forma feței.

2. Pixie bob

Bob și pixie, două lucruri în unul. Găsim un bob foarte scurt, care este lung la ceafă, dar cu structura unui pixie, care este coafura scurtă cu forme mai

3. Păr lung în straturi

Nu doar părul scurt va fi în centrul atenției în anul 2024, ci și părul lung. Un stil pe care îl vom vedea foarte des este cel cu straturi care încadrează fața. Această tunsoare este ideală atât pentru femeile care au un păr drept, cât și pentru cele care au părul uşor ondulat.

Descoperă și: Culori de păr care vor fi în trending în 2023. Balayage-ul este unul dintre ele

Ce culori de păr se poartă în 2024

1. Blond platinat

Cel mai cool, cel mai nordic și îndrăzneț blond este un clasic care revine în forță în anul 2024, dar oare a dispărut vreodată? Nu știi ce nuanță de blond să alegi? Optează pentru cel platinat, dar ai grijă! Această nuanță necesită întreținerea rădăcinii, dar și nuanțare și hidratare pentru a menține părul sănătos.

2. Baby Blonde

Baby Blonde este o altă culoare potrivită pentru persoanele care doresc un păr deschis. Baby Blonde este o nuanță mai naturală, ideală pentru doamnele sau domnișoarele care au deja părul blond și vor să recupereze tonurile din copilărie.

3. Blond caramelizat

De asemenea, în 2024 se va purta foarte mult și blondul caramelizat.Această nuanță este potrivită atât pentru femeile tinere, cât și pentru doamnele mai în vârstă care își doresc să păstreze un look proaspăt și în tendințe

Sursa: ego.ro

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here