Tunzi gazonul și să te relaxezi în același timp

0

Pasionații de grădinărit vor avea munca mai ușoară atunci când vor folosi o unealtă de la Viking. Și asta pentru că producătorul austriac îmbunătățește constant calitatea produselor prin inovații tehnice pe toate gamele de produse. deci e bine să-ţi placă să tunzi gazonul. Dacă vorbim doar despre tunsul ierbii, VIKING are peste 50 de modele de mașini de tuns iarba electrice sau pe benzine și 15 modele de tractorașe. Mai mult decât atât VIKING oferă utilizatorilor privați 10 ani de granție la spargerea carcasei pentru orice mașină de tuns iarba. Astfel, indiferent de suprafața care trebuie îngrijită sprijinul VIKING este indubitabil.

MA_Viking_Dacă luăm în considerare că tunsul ierbii trebuie să fie o plăcere, atunci VIKING s-a gândit și la asta și a venit cu soluții pentru orice suprfață. De pildă, pentru o suprafață de până în 370 mp de gazon se poate folosi MA443, o adevărată bijuterie electrică, ce va fi apreciată mai mult de doamne. MA 443 funcționează pe bază de acumulator, este silențioasă și nu produce vibrații care să deranjeze utilizatorul. Femeile vor aprecia și manevrablitatea acestui utilaj, dar și capacitățile sale de tăiere.  Cu ajutorul unui accesori maşina de tuns iarba MA 443 poate fi transformată într-un utilaj multifuncţional. Asta înseamnă că maşina este capabilă să colecteze resturile de iarbă mărunţită în coş sau să toace iarba în canalul de tundere. Astfel, resturile mici de iarbă sunt împrăştiate uniform pe sol şi dispar în gazon, furnizând îngrăşământ pentru sol, consumându-se  deci mai puţin fertilizant.

Tunzi gazonul pe suprafeţe mari?

Daca luăm în considerare utilizatorii de la polul opus, adică cei care au de îngrijit suprafețe mari de cateva mii de metri pătrați, VIKING are și pentru acștia cele mai comode soluții. De pildă pentru o suprafață de gazon de 6000 mp, producătorul austriac a adus pe piață un nou model de tractoraș de tuns iarbă din seria 5. Noul MT 5097 va fi foarte apreciat de utilizatori pentru comoditatea și capacitățile sale de tăiere.  Scaunul operatorului este prevăzut cu suspensie pe arcuri și este reglabil pentru orice dimensiune corporală. tractoras mt 4La fel de simplu ca la o mașină, cheia se rotește și tractorașul pornește, utlizatorul având “la mână” orice funcție:  reglarea  înălțimii de tăiere, cuplajul cuțitului, maneta pentru golirea coșului de colectare a ierbii. Motorul unui MT 5097 este în doi cilindri și “aleargă” pe iarbă cu 9 CP, adică mai mult decât suficient să acopere muncile la care este supus tractorașul. Pentru suprafețe de tuns mai mari, de până la 10.000 mp, cei de la VIKING nu au rămas în urmă și au construit seria 6 de tractorașe.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here