Un aspirator puternic şi modern pentru o curăţenie perfectă după renovare

2

Toamna este un sezon recomandat  pentru renovări, mai ales pentru cele de interior. Iar cum timpul bun, cu temperaturi ridicate se prelungeşte se pot efectua şi lucrări care implică şantiere mai mari. După renovare urmează obligatoriu efectuarea unei curăţenii generale iar în acest scop este necesar apelul la un aspirator puternic  cu motor de ultimă generaţie

Curăţenia generală după renovare

Zugrăvitul , schimbarea parchetului şi a faianţei sunt printre lucrările la care se face apel cel mai des. Ca să nu ai prea mari bătăi de cap, specialiştii recomandă să lucrezi cu muncitori pricepuţi, care nu lasă în urma lor prea multă mizerie şi care protejează suprafeţele adiacente cu folii speciale. După efectuarea lucrărilor prinse în planul de renovare proprietarii nu se pot relaxa încă pentru că urmează curăţenia generală. Dacă ai trecut prin această experienţă, ştii că nu este o sarcină prea uşoară. Curăţenia de după renovare trebuie să înceapă cu scoaterea din casă a resturilor de materiale, cu depozitarea sculelor în spaţiile special amenajate şi cu dezlipirea şi aruncarea foliilor de protecţie de pe parchet şi geamuri.  După aceea, poţi trece la ştergerea tâmplăriei, a geamurilor, a obiectelor de mobilier, a electrocasticelor precum şi a a uneltelor folosite iar în acet caz este recomandat apelul la şerveţelele speciale, pe care le găseşti în magazinele de specialitate. Dar marea problemă este cea a prafului care în mod inevitabil rămâne după orice şantier. Dacă de multe ori praful se poate observa cu ochiul liber este bine de ştiut că există particule de praf foarte mici, invizibile, care produc mult rău şi care trebuie înlăturate. Cum se poate realiza acest lucru?

Soluţia perfectă: aspiratorul Dyson Gen5detect

 Lansat de curând, aspiratorul Dyson Gen5detect este cel mai puternic aspirator fără cablu HEPA, dotat cu motor Hyperdymium de ultimă generație şi care captează particule de până la 0,1 microni precum şi și virusuri. Graţie motorului său, aspiratorul Dyson Gen5detect are o putere de aspirație de neegalat  şi poate asigura până la 135.000 rpm.

Aparatul dispune de un sistem de filtrare HEPA conceput pentru a capta 99,99% din particule de până la 0,1 microni. Fiind complet sigilat, praful și particulele de viruși vor rămâne prinse în coș. Datorită faptului că aparatul este complet etanş,  numai aerul murdar va trece  prin filtru, expulzând aer mai curat în încăpere.

O tehnologe specială de iluminat a prafului  a fost dezvoltată de Dyson pentru a permite locatarilor să vadă particulele microscopice care se ascund în interioarele lor. Praful ascuns de pe suprafața podelei, care altfel este invizibil cu ochiul liber, poate fi văzut folosind o rază de lumină.

Aspiratorul Gen5detect™ este dotat cu un astfel de cap de curățare Fluffy Optic™ care produce de două ori mai multă lumină, pentru a dezvălui orice urmă de praf de pe podea. Mai mult dect atât, în interiorul mânerului aspiratorului  Dyson Gen5detect este ascuns un instrument de curățare a prafului, care pătrunde în crăpături, pentru a economisi astfel timp față de curățarea podelei cu dispozitive folosite manual. Rezultatul utilizării acestui aspirator este o curăţenie fără praf invizibil.

Nu mai puţin important este faptul că datorită bateriei sale fade-free cu multă energie, aspiratorul  Dyson Gen5detect care cântăreşte doar 3,5 kg, se poate folosi 70 de minute, cel mai lung interval pe care l-a avut vreodată la dispoziţie un aspirator fără cablu Dyson.

 

 

 

 

 

2 comentarii

  1. […] Toamna este un sezon recomandat  pentru renovări, mai ales pentru cele de interior. Iar cum timpul bun, cu temperaturi ridicate se prelungeşte se pot efectua şi lucrări care implică şantiere mai mari. După renovare urmează obligatoriu efectuarea unei curăţenii generale iar în acest scop este… Cititi mai multe aici: Un aspirator puternic şi modern pentru o curăţenie perfectă după renovare […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here