Apartamentul lui Messi din Miami

1

Încă de mult casele vedetelor, în special de film sau pictori, au fost în centrul atenţiei atât datorită popularităţii acestora cât şi interesului faţă de stilul lor de viaţă. Ne interesează cum trăiesc aceştia, cum locuiesc, ce fel de viaţă duc. Nu de puţine ori şi oamenii obişnuiţi sunt tentaţi să “împrumute”  din obiceiurile, comportamentul, vestimentaţia  artiştilor care devin modele nu numai pentru tineri. Bineînţeles că şi modul în care îşi decorează interioarele devin de maxim interes, mai ales că, nu de puţine ori se implică ei înşişi în proiectele de design.

În ultimile decade marile vedete din sportul profesionist au început să câştige sume exorbitante şi, la fel ca şi artiştii, au început să le investească în domeniul imobiliar. Alături de boxeri, baschetbolişti şi jucători de golf, fotbaliştii şi tenismenii s-au alăturat vedetelor care obţin sute de milioane de dolari în carieră. Marile vedete din sport preferă tot destinaţiile clasice, sudul Franţei, Spania în Europa iar în Statele Unite, Los Angeles, Manhattan şi Miami care, după cum se vede este din ce în ce mai mult la căutare. Sunt deasemenea case cu suprafeţe imense şi dotări pe măsură. Spre deosebire de artişti, se pare că vedetele din sport preferă clădirile noi, moderne iar ca amenajare deasemenea se poate menţiona o tendinţă spre modernism.

Multă vâlvă s-a creat din faptul că Lionel Messi, cel mai titrat jucător de fotbal la ora actuală, a decis să joace la echipa din Miami, aici achiziţionând ca locuinţă un grandios apartament de aproape 600 metri pătrați cu vedere panoramică de 360 de grade şi piscină exterioară încălzită.

Întâmplător sau nu, tot aici Messi mai avea în proprietate şi alte apartamente. Noul apartament are patru dormitoare, patru băi și o terasă de 2.100 de metri pătrați, finisaje de cea mai îmaltă calitate.

Clădirea în care se află apartamentul are 200 de metri înălțime și 60 de etaje.

un comentariu

  1. […] Încă de mult casele vedetelor, în special de film sau pictori, au fost în centrul atenţiei atât datorită popularităţii acestora cât şi interesului faţă de stilul lor de viaţă. Ne interesează cum trăiesc aceştia, cum locuiesc, ce fel de viaţă duc. Nu de puţine ori… Cititi mai multe aici: Apartamentul lui Messi din Miami […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here