Un dormitor pe placul tău. Recomandări

5
Dormitor Laguna

Dormitorul o încăpere importantă deoarece îți refaci forțele după o zi agitată. Te relaxezi și te odihnești în dormitor, poți citi o carte sau te poți uita la televizor. Și acestea sunt doar sunt doar o parte din activitățile care pot fi făcute în dormitor.

Iar pentru ca dormitorul să fie plăcut, este nevoie și de un mobilier care să se ridice la așteptările tale, seturi moderne pentru dormitor, realizate din materiale de cea mai buna calitate.

dormitor-hatice-usi-culisante
Dormitor Hatice

În funcție de producător, sunt exista diferite seturi disponibile pe piața. În general, un set este compus dintr-un pat – cu tot cu saltea – o comodă, două noptiere și un dressing, însa producătorii nu se limitează doar la atât. Piesele de mobilier difere în funcție de specificații.

O mulțime de seturi dormitor

Un set de dormitor, pe lângă diferitele piese care intră în componența acestuia, poate fi personalizat. De exemplu, patul poate fi de o persoană sau de două, iar, uneori, poate fi și mai mare, spun specialiștii. În același timp, patul poate îndeplini mai multe funcții. Poate fi simplu sau poate avea sertare încăpătoare în care se pot depozita diferite articole, cum ar fi lenjeriile de pat.

Noptierele pot avea sertare și uși sau pot fi simple spații de depozitare. Dulapul trebuie să fie cât mai încăpător pentru hainele să poată fi puse cât mai ordonat. Aici poate fi adăugată o oglindă de diferite dimensiuni. Iar acestea sunt numai câteva idei pentru configurarea dormitorului, însă fiecare poate să-l conceapă după cum îi place.

daria-baldachin2
Daria, pat metalic cu baldachin

Locuința poate fi amenajată în funcție de dorință fiecăruia, într-un stil modern și elegant – este valabil și pentru dormitor, ținând cont de timpul petrecut în această cameră. Însă trebuie să fie acordată o atenție ridicată, deoarece piesele de mobilier trebuie să fie încăpătoare, însa să nu aglomereze mult încăperea respectivă.

 

Sursa: Sembazuru Art

5 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here