Star Wars: The Force Awakens pentru camera copiilor. Sau a ta

1
Star Wars - Darth Vader

Dacă ești fan Star Wars, iar noul film, The Force Awakens, lansat stimulează mai mult imaginația, personajele preferate pot fi aduse în cameră cu ajutorul a patru modele de rulouri opace create de grupul Velux, în colaborare cu Disney.

Colecția este inspirată de noul film din seria Star Wars și reprezintă o interpretare modernă a personajelor noi sau cunoscute, fiind rezultatul experienței noastre în producerea rulourilor decorative și parasolare de calitate și universul spectaculos Star Wars.

Star Wars Robots
Star Wars Robots

Mai multe studii demonstrează că somnul este un factor vital într-o locuință sănătoasă, ceea ce a condus la o cerere crescută pentru rulouri opace potrivite tuturor vârstelor. Compania a luat în considerație acest aspect și a dezvoltat colecția Star Wars & Velux Galactic Night Collection, alcătuită din patru modele atractive atât pentru copii, cât și pentru adulți. Reprezentând imagini iconice din universul Star Wars, rulourile opace sunt create pentru interioare contemporane și se integrează ușor în decorul camerelor pentru copii.

Pe de-o parte, Star Wars are loc într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată. Pe de altă parte, “Star Wars & VELUX Galactic Night Collection” sunt rulouri opace create special pentru locuri moderne de joacă, dar totodată unice.

Star Wars - The Death Star
Star Wars – The Death Star

În colecția cu cele patru modele Star Wars sunt două cu personajele clasice – Darth Vader și The Death Star, iar două sunt inspirate din The Force Awakens – Kyl O’Ren și Robots. Fiecare model aduce personajul la viață, asemenea unui poster pus pe o fereastră, iar rulourile opace îți vor oferi un control total al luminii atât ziua, cât și noaptea.

Rulourile sunt ușor de montat pe o fereastră de mansardă Velux datorită sistemului unic Pick&Click! și pot fi comandate începând din această lună.

Star Wars & VELUX Galactic Night Collection_2
Star Wars – Kyl O’Ren

“Având în vedere puterea și popularitatea enormă a seriei Star Wars, am dezvoltat prin această colaborare perfectă noi produse pentru copiii și adolescenții care sunt suficient de maturi pentru a lua decizii proprii în camera lor, fără a face compromisuri asupra funcționalității sau calității, așa cum se așteaptă părinții”, a spus Kent Holm, Vice Președinte al Global Product Management din Grupul Velux.

Pe lângă storurile opace, important este și sistemul de iluminat din cameră.

 

Sursa: Velux

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here