Un expert în longevitate a dezvăluit ce conține shake-ul de îmbătrânire sănătoasă

1

Deși ”elixirul tinereții” nu există, sunt semne că anumite combinații de substanțe pot mări considerabil starea de bine a omului modern. Astfel, un doctor american, Mark Hyman a dezvăluit ce conține ”shake-ul de îmbătrânire sănătoasă” pe care îl consumă în fiecare dimineață. Doctorul susține că are drept scop să prindă aniversarea de 120 de ani, el fiind cunoscut ca expert în longevitate.

 

Dr. Mark Hyman, fondatorul și consilierul principal al Cleveland Clinic Center for Functional Medicine și autorul cărții „Tânăr pentru totdeauna: Secretele pentru a trăi cea mai lungă și sănătoasă viață”, a împărtășit pe rețelele de socializare și în cartea amintită rutina sa zilnică, relatează Fortune Well.

Vezi și Băuturi alcoolice cu puține calorii. Ce poți să consumi fără să îți afectezi silueta

8 până la 12 uncii de lapte de macadamia neîndulcit sau alt lapte de nuci sau semințe fără emulgatori sau îndulcitori (o uncie are circa 28 -35 de grame);
o mână de fructe de pădure congelate;
30 de grame (două măsuri) de zer de capră organic, pentru a crește aportul de proteine;
5 grame (o lingură) de creatină pentru creșterea musculară;
un pachet de urolitină A (UA, care este un compus din rodie care ajută la activarea regenerării mitocondriilor;
9 grame (o lingură) de produs Gut Food (amestec de pre-probiotice și polifenoli) pentru sănătatea intestinelor;
o lingură de ulei MCT sau ulei Brain Octane pentru energie și funcția cerebrală;
o linguriță de pulbere de ciuperci pentru energie, imunitate și rezistență la stres.

Tot dimineața, Hyman mai folosește un extract de ceai verde, turmeric și extract de broccoli. De asemenea, cu 16 ore înainte de a consuma acest shake nu mai mănâncă nimic.

un comentariu

  1. […] Deși ”elixirul tinereții” nu există, sunt semne că anumite combinații de substanțe pot mări considerabil starea de bine a omului modern. Astfel, un doctor american, Mark Hyman a dezvăluit ce conține ”shake-ul de îmbătrânire sănătoasă” pe care îl consumă în fiecare dimineață. Doctorul susține că… Cititi mai multe aici: Un expert în longevitate a dezvăluit ce conține shake-ul de îmbătrânire sănătoasă […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here