Băuturi alcoolice cu puține calorii. Ce poți să consumi fără să îți afectezi silueta

2

Ieșirile în oraș aduc o mulțime de ocazii de a consuma băuturi alături de cei dragi. Există însă câteva băuturi alcoolice cu puține calorii din care poți alege la bar sau le poți prepara chiar acasă. Află care sunt acestea și alege-o pe cea care te atrage cel mai mult, scrie catine.ro 

Chiar dacă există băuturi cu un număr mai mic de calorii, contează să-ți monitorizezi consumul de alcool. Alcoolul oferă corpului tău calorii goale, ceea ce înseamnă că aceste băuturi nu conțin fibre, proteine ​​sau alți nutrienți folositori care să se asocieze cu caloriile pe care le consumi.

Cercetările au demonstrat că băutura îți poate păcăli creierul să creadă că are nevoie de mâncare. Acest lucru te poate face să mănânci mai mult.

Băuturi alcoolice cu puține calorii

Efectele imediate ale consumului de alcool, cum ar fi consumul excesiv pe termen lung a fost legat de complicații de sănătate, cum ar fi hipertensiune arterială, probleme digestive, probleme cardiace și chiar unele tipuri de cancer. Deci, asigură-te că ții cont de cât de mult consumi în mod constant.

Pe piață, se vând numeroase variante de băuturi alcoolice cu puține calorii.

Gin și tonic dietetic

O băutură alcoolică clasică cu conținut scăzut de calorii este un gin tonic simplu. Dacă vrei să-l faci și mai scăzut în calorii, cere un tonic dietetic.

Combinația de gin și tonic dietetic este o altă alegere populară cu conținut scăzut de calorii, deoarece ginul în sine are un conținut relativ scăzut de calorii. Atunci când se amestecă cu apă tonică dietetică, numărul de calorii rămâne minim.

Rom & Zevia

Zevia este un suc făcut din îndulcitor fără calorii, numit stevia. Astfel, o altă variantă de alcool mai ușor este combinația de rom și zevia.

Cola obișnuită conține mai multe calorii din cauza zahărului din compoziție. Dar Zevia Cola înlocuiește zahărul cu stevia, reducând semnificativ conținutul de calorii.

Votca cu sifon (sau vodcă cu seltzer)

Votca cu sifon este un cocktail clasic făcut din votcă amestecată cu apă minerală. Este o opțiune de băutură alcoolică cu conținut scăzut de calorii, deoarece apa minerală nu conține calorii, iar votca are un număr relativ scăzut de calorii. Poți opta oricând pentru o votcă aromată cu o felie de lămâie sau stevia.

O altă opțiune de asociere cu votca este apa seltzer. Apa seltzer are o compoziție aproape identică cu apa minerală, cu excepția faptului că nu include minerale adăugate. Ca rezultat, apa seltzer poate fi mai puțin aromată în comparație cu apa minerală, dar fără calorii. Conține mai puține calorii și zahăr decât alte băuturi alcoolice populare, cum ar fi berea sau vinul.

Mohito fără sirop

Să iei un mohito fără sirop poate fi o alegere bună dacă vrei să consumi o băutură fără calorii. Dacă adaugi multă mentă, crești nivelul de apă minerală și pulpă din suc proaspăt de lămâie. Astfel, îmbunătățești aroma, fără a crește caloriile.

La bar, poți cere barmanului să sară peste sirop și să adauge mai multă mentă și suc de lămâie.

Tequila cu sifon

Dacă băutura ta preferată este tequila, poți încerca să o consumi cu apă minerală.

Tequila amestecată cu apă minerală este o variantă răcoritoare de alcool cu ​​conținut scăzut de calorii. Sifonul nu adaugă calorii, în timp ce tequila contribuie cu un număr moderat de calorii. De asemenea, tequila cu agave conține, de fapt, cel mai scăzut conținut de carbohidrați.

Bere light

Berile light variază în calorii în funcție de marcă. De obicei, o doză medie este de aproximativ 100 de calorii.

Aceste beri sunt preparate special pentru a avea mai puține calorii în comparație cu berile obișnuite și au adesea un conținut mai scăzut de alcool, spun specialiștii pentru EatThis.com.

Paloma

Paloma este o băutură răcoritoare făcută prin servirea de tequila, suc de lămâie, suc de grapefruit și sifon sau gheață. Paloma se află pe lista de băuturi alcoolice cu puține calorii.

Poți scădea numărul de calorii sărind peste zahăr sau folosind un îndulcitor fără calorii, chiar dacă majoritatea rețetelor includ zahăr. Poți adăuga puțină apă spumantă cu aromă de grapefruit și presăra puțină sare în jurul marginii.

Vezi și: Ce beneficii medicale îți aduce un pahar de prosecco pe zi

Spritzer din vin

Spritzer-urile din vin sunt, de asemenea, băuturi alcoolice cu puține calorii. Acestea nu reprezintă doar o băutură plăcută de vară datorită texturii lor ușoare și spumante, dar te pot ajuta și să-ți păstrezi caloriile la limita inferioară atunci când alegi o băutură alcoolică.

Un spritzer din vin se face prin combinarea vinului alb sau rosé cu apă spumantă sau sifon. Prin diluarea vinului, conținutul total de calorii se reduce, păstrând totuși aromele vinului. Pentru a o transforma și mai mult într-o băutură festivă de vară, poți adăuga deasupra fructele sau ierburile preferate.

Prosecco

Poți asocia consumul de prosecco cu o petrecere de Revelion. Totodată, această băutură răcoritoare și spumoasă poate fi completarea perfectă pentru un brunch de vară sau o ieșire la picnic. Prosecco se află și el pe lista de băuturi alcoolice cu puține calorii.

Pe lângă textura și aromele satisfăcătoare, un pahar de prosecco are de obicei mai puține calorii decât multe alte opțiuni alcoolice.

Margarita slabă

Din păcate, majoritatea amestecurilor de margarita sunt încărcate cu adaos de zaharuri, care îți cresc în mod natural numărul de calorii. Pentru a te asigura că poți să te bucuri de băutura preferată de vară fără a-ți încălca obiectivele de sănătate, încearcă să comanzi o margarita slabă sau să cumperi un amestec pentru a o face acasă.

O margarita tradițională poate avea un conținut ridicat de calorii din cauza amestecurilor cu zahăr. Însă, o margarita slabă este adesea făcută cu suc proaspăt de lămâie, tequila și un îndulcitor cu conținut scăzut de calorii, cum ar fi stevia.

Sursa: catine.ro

2 comentarii

  1. […] Ieșirile în oraș aduc o mulțime de ocazii de a consuma băuturi alături de cei dragi. Există însă câteva băuturi alcoolice cu puține calorii din care poți alege la bar sau le poți prepara chiar acasă. Află care sunt acestea și alege-o pe cea care… Cititi mai multe aici: Băuturi alcoolice cu puține calorii. Ce poți să consumi fără să îți afectezi silueta […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here