Un nou tip de fereastră de la Barrier

2

Nu vrei să mai ai pierderi de energie? CasoTeca îţi prezintă un nou tip de fereastră de la Barrier. Compania Electric Plus, care deține brandul Barrier în România, liderul național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, lansează un nou produs, special creat pentru a răspunde celor mai exigente cerințe de structură ambientală și arhitecturală: ferestrele placate cu aluminiu – Barrier 80+.

Produsul inovator realizat de Barrier are o dimensiune de doar 80 de mm, rezultat al cercetării și orientării față de cerințele pieței.

,,Economia” la ferestre s-a dovedit – şi practic, şi teoretic – ca este exact invers, de fapt este o continuă pierdere. Izolarea termică cu 50% mai ridicată, faţă de ferestrele standard, oferită de un nou tip de fereastră de la Barrier, aduce an de an economii mari de combustibil.

Un nou tip de fereastră de la Barrier
Un nou tip de fereastră de la Barrier

Barrier 80+ izoleaza termic casa încă din prima zi, iar zgomotul intens al traficului, maşina de cosit iarba a vecinului, sau şantierul de vis-à-vis, vor dispărea.

Produsele Barrier 80+ sunt placate cu aluminiu, şi reprezintă treapta cea mai de sus atinsă vreodată de ferestrele din PVC clasice. Practic, același material, PVC-ul, cu dimensiuni reduse, a permis doar prin reconfigurarea geometrică, prin recompunerea sistemului de repere și prin placare cu aluminiu o performanță superioară. Iată AICI fişa tehnică a noului produs Barrier.

Un nou tip de fereastră de la Barrier
Un nou tip de fereastră de la Barrier

„Primul semn de maturizare a pieței tâmplăriei PVC este momentul în care valoarea devine criteriul principal de selecție și nu prețul. Avantajele acestui nou produs Barrier sunt: izolare termică și fonică sporită; flexibilitate și adaptabilitate; rezistență mai mare a profilului la intemperii. Ferestrele Barrier 80+ placate cu aluminiu pot fi personalizate într-o gamă largă de culori. Izolarea termică oferită este cu până la 50% mai ridicată, comparativ cu ferestrele standard actuale. Zgomotul este de asemenea redus cu până la 22 de ori”, spune Adrian Gârmacea, Director General al companiei Electric Plus.

Un nou tip de fereastră de la Barrier
Adrian Gârmacea, Director General al companiei Electric Plus.

Ferestrele Barrier 80+ placate cu aluminiu vin și cu o protecție antiefracție sporită, până la clasa RC3, adică de 10 ori mai bună față de ferestrele fără sisteme antiefracție.

În prezent, complexul industrial al Electric Plus asigură toată gama de produse pentru tâmplărie PVC, de la producția de ferestre și uși, la sticlă termoizolantă, foliere profile, curbare profile, precum și uși secționale rezidențiale și industriale și rulouri. Compania deține cele mai moderne linii de fabricație din domeniu.

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here