Universul în propria încăpere

0

Dacă Universul v-a fascinat de când erați copii și vă petreceați serile uitându-vă la stele prin telescop, atunci CasoTeca a găsit o soluție să reînvie pasiunea dumneavostră. Nu, nu cu o excursie ”one way ticket” în spațiu ci cu accesorii de casă inspirate din Univers.  Aceste accesorii vă vor da libertatea de a călători prin spațiu, de a observa Sistemul Solar, alte galaxii și asteroizi.

Accesoriile sunt menite mai ales pentru camera celui mic, dar cu siguranță living-ul va arăta cu adevărat extravagant cu un perete ”galaxie”.

AD-Galaxy-Moon-Themed-Houseware-Interior-Design-Ideas-3

Dormitorul este cu siguranță cea mai potrivită cameră pentru invocarea Universului, iar atmosfera nopților va fi de neuitat. Draperiile cu galaxie, lampa în formă de planetariu sau constelații șlefuite, vor da un aspect chic, modern și sunt un cadou perfect pentru tinerii fascinați de infinitul necunoscut: Universul.

AD-Galaxy-Moon-Themed-Houseware-Interior-Design-Ideas-1

AD-Galaxy-Moon-Themed-Houseware-Interior-Design-Ideas-2

AD-Galaxy-Moon-Themed-Houseware-Interior-Design-Ideas-4

Un alt accent pe care îl puteți folosi este covorul cu print de galaxie, care într-o încăpere mobilată simplu cu lemn vechi sau cărămidă și cu un spațiu de citit va fi combinația perfectă pentru relaxare, după o zi plină de muncă.

AD-Galaxy-Moon-Themed-Houseware-Interior-Design-Ideas-9

O altă variantă puțin mai scumpă dar care va transforma încăperea într-un vis sunt sticker-ele pentru tavan. Acestea sunt fosforescente și vor străluci toată noaptea. Ele se pot achiziționa de aici. Sau puteți da o altă înfățișare patului dumneavsotră cu baldachinul care de asemenea este fosforescent noaptea. Acesta se poate achiziționa de aici.

AD-Galaxy-Moon-Themed-Houseware-Interior-Design-Ideas-10-1

AD-Galaxy-Moon-Themed-Houseware-Interior-Design-Ideas-10

galaxy-moon-themed-houseware-interior-design-ideas-19__605

Pentru un cadou ideal  puteți alege o față de masă cu imprimeul constelațiilor,care se potrivește într-un cadru minimalist.  Sau o pernă fosforescentă în forma de  lună, care poate fi cumpărată de aici.

AD-Galaxy-Moon-Themed-Houseware-Interior-Design-Ideas-26

AD-Galaxy-Moon-Themed-Houseware-Interior-Design-Ideas-30

AD-Galaxy-Moon-Themed-Houseware-Interior-Design-Ideas-27

AD-Galaxy-Moon-Themed-Houseware-Interior-Design-Ideas-27-1

 

 

Dacă cel mic este plictisit de farfuiile clasice și refuză să mănânce, atrageți-l cu o farfurie ”lună”, pe care o puteți cumpăra de aici.

AD-Galaxy-Moon-Themed-Houseware-Interior-Design-Ideas-28

 

AD-Galaxy-Moon-Themed-Houseware-Interior-Design-Ideas-43

 

Sursa foto: architecturendisgn.com, etsy.com, amazon.com

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here