CONCURS LEM’S: 100.000 de prieteni pe Facebook

1

Surfând pe net, mai precis pe Facebook, am găsit în urma cu câteva zile un concurs al cărui premiu este încă o canapea Paloma extensibilă. Canapeaua şi concursul se întâmplă cu un anumit motiv şi iar canapeaua este oferită de lanţul de magazine de mobilă Lem’s.

Motivul pentru care cei de la Lem’s au organizat acest concurs este atingerea pragului de „cel mai popular/iubit lanţ de magazine de mobilă”, mai precis, au depăşit 100 de mii de fani pe pagina lor de Facebook. Se pare că popularitatea magazinelor de mobilă Lem’s este în continuă creştere dat fiind că la data publicării acestui articol se mai adunaseră încă cateva mii de fani pe pagină. Felicitari Lem’s!

canapea paloma lems

Concursul se apropie însă de sfârşit, aşa că vă sugerăm să vă grabiţi înscrierea J. Canapeaua Paloma costă de 2000 de lei în magazinele de mobilă Lem’s şi se pare că este un produs preferat de clienţii lanţului de magazine de mobilă.

Intră pe pagina de Facebook Lem’s și urmează cei trei pași de acolo.

Îmbucurător este faptul că brandurile româneşti rămân în topul preferinţelor consumatoriulor autohtoni.

Ce vor românii în materie de canapele

Întrebând în stanga şi în dreapta despre canapele, am aflat o particularitate specifică nouă, românilor. Se pare că românii preferă să deţină în sufragerie o canapea extensibilă, deşi nu sunt foarte convinşi că o vor folosi foarte curând în variantă extinsă.

Dar e bine să ştii că eşti asigurat cu o  canapea Paloma extensibilă de la Lem’s în caz că vin prietenii şi rămân peste noapte la tine. Baftă!

un comentariu

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here