Utilizarea unui purificator de aer performant, soluția ideală pentru a avea nu doar casa, ci și aerul curat de Paște

0
dyson formaldehyde

Este sezonul în care ne ocupăm mai mult de case, de curățenie și avem grijă ca toate să fie la locul lor, în așteptarea sărbătorilor de Paște. Dincolo de curățenie și tot ce implică ea trebuie să ne asigurăm și de calitatea aerului pe care îl respirăm, mai ales că în timp ce copacii, florile și iarba înfloresc începe însă și sezonul alergiilor pentru mulți dintre noi.

Ce putem face pentru a avea un aer mai curat în casa noastră chiar înainte de Paște?

O soluție este să apelăm la un purificator de aer.  Cele mai bune purificatoare de aer sunt o soluție practică pentru a combate calitatea proastă a aerului și pot fi setate să fie un viitor esențial pentru fiecare casă. Studiile au arătat că aerul curat ajută la îmbunătățirea somnului, iar oamenii care locuiesc în zonele cu niveluri mai ridicate de poluare a aerului au cu 60% mai multe șanse să doarmă prost decât cei care trăiesc în zone cu aer mai curat.

De asemenea, este demonstrat că o calitate mai bună a aerului poate, de asemenea, îmbunătăți productivitatea și bunăstarea generală.

Dyson Purifier Cool Formaldehyde poate fi alegerea ideală dacă vă doriți să vă bucurați de un aer mai pur.

Purificatorul de aer Dyson Purifier Cool Formaldehyde detectează și raportează, în mod automat, iar senzorii integrați analizează constant aerul, în timp ce algoritmul unic Dyson verifică datele în fiecare secundă. Acesta diagnostichează poluanții la nivel molecular, afișând rezultate live pe ecranul LCD, ca tu să știi exact cât de curat este aerul pe care îl respiri.

În același timp, filtrul HEPA de care purificatorul Dyson dispune captează 99,95% din particulele cu dimensiunea de 0,1 microni. De asemenea, un strat de cărbune activ îndepărtează mirosurile și gazele, inclusiv compușii volatili organici. Purificatorul folosește un senzor cu stare solidă pentru a detecta moleculele de formaldehidă de 500 de ori mai mici de 0,1 microni și pentru a menține precizia pe toată durata de viață a aparatului.

Filtrul catalitic Dyson captează și descompune continuu moleculele de formaldehidă în apă și CO₂. Și nu trebuie înlocuit niciodată. Trebuie precizat că doar purificatoarele Dyson au tehnologie Air Multiplier. Aceasta generează puterea de circulație pentru a atrage în aparat chiar și poluanții îndepărtați, proiectând aerul purificat în întreaga încăpere. În cele mai recente purificatoare Dyson, nu doar filtrul îndeplinește standardul HEPA H13, ci întregul aparat. Așadar, poluanții rămân la interior.

În plus, purificatorul de aer Dyson Purifier Cool Formaldehyde te răcorește atunci când este nevoie. Acesta proiectează peste 290l de aer pe secundă pentru fluxul de aer de răcire. În același timp, direcționează aerul prin spatele aparatului pentru a purifica, fără efectul de răcire. Proiectat acustic pentru a reduce turbulențele, este cu 20% mai silențios decât modelul anterior.

Prin intermediul aplicației Dyson Link, puteți controla și monitoriza calitatea aerului de oriunde. Purificatorul oscilează până la 350 °, astfel că proiectează aer purificat în întreaga încăpere. În același timp are și o telecomandă curbată și magnetizată care poate fi păstrată pe aparat.

Pentru persoanele care se trezesc ușor, monitorizează și purifică folosind cele mai silențioase setări, împreună cu un afișaj estompat. Filtrul său este rapid și ușor de schimbat. Cu notificări automate privind durata de viață a filtrului pe ecranul LCD sau pe aplicația Dyson Link.

Vezi și Paștele se apropie, iar curățenia generală e mult mai ușor de făcut cu ajutorul tehnologiei

Acum este mult mai simplu să te bucuri de aer proaspăt și curat chiar în casa ta din mijlocul orașului.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here