Paștele se apropie, iar curățenia generală e mult mai ușor de făcut cu ajutorul tehnologiei

2
dyson

Tehnologia a avansat constant în ultimii ani și reușește să fie tot mai prezentă în viețile noastre. Industria de curățenie nu este străină de inovații. Noile tehnologii fac mai ușor ca niciodată să vă păstrați casa curată, ecologică și organizată, economisind astfel timp. În viitor, ne putem aștepta să vedem că acest boom al tehnologiei de curățare automată va continua, revoluționând modul în care familiile își întrețin casele.

Asistenții electronici precum Siri sau Alexa ne pot ajuta să păstrăm totul organizat și pe drumul cel bun. Putem seta alarme astfel încât să nu uităm nimic important din calendar, să facem liste de cumpărături pentru a ne asigura că frigiderul este complet aprovizionat, mai ales în această perioadă când se apropie sărbătorile Pascale, cu mese festive.

O altă activitate consumatoare de timp, spălatul vaselor, a fost eliminată sau mult ușurată prin mașinilie automate de spălat vase. Astfel, ne rămâne mai mult timp pentru activitățile cu adevărat importante sau a ne bucura de timpul petrecut alături de familie.

Cum înainte sărbătorilor casele sunt pregătite și trec printr-o curățenie mai amănunțită, aspiratul devine esențial pentru o casă imaculată și un aer mai curat. Aspiratorul vertical Dyson V12 Slim Absolute face mai ușoară aspirarea și oferă o curățare puternică a podelelor, a locurilor greu accesibile și a saltelelor. Curățenia de Paște devine astfel mult mai simplă prin versatilitatea tehnologică fără cablu a acestui aspirator extrem de ușor de utilizat. Tehnologia își arată eficiența, iar capătul de curățare cu lățimea de 25 cm cu filamente moi de nylon și filamente de fibră de carbon anti-statice îndepărtează praful de pe podele dure și din locuri înguste. Mai mult, laserul integrat dezvăluie praful microscopic de pe pardoseli și suprafețe dure, iar înălțimea mică permite accesul cât mai adânc sub mobilier pentru aspirare. Dyson V12 Slim Absolute dispune și de un instrument cu șurub pentru aspirarea părului. Acesta colectează părul lung și părul de animale, în mod rapid, iar bara cu perie conică anti-încurcare îndepărtează părul în spirală direct în recipientul de colectare. Curățenia devine mai ușoară, ținând cont că aspiratorul de la Dyson nu necesită apăsarea butonului în timpul aspirării.

dyson aspirator

Dyson V12 Slim Absolute se adaptează imediat în funcție de nevoile de curățare prin cele trei moduri de putere de care dispune.  Modul auto asigură echilibrul optim între putere și autonomie, modul ECO asigură timp de funcționare mai lung pentru o curățenie extinsă, în timp ce modul Boost este proiectat pentru curățarea scurtă, intensivă. Aspiratorul Dyson V12 Slim Absolute vine cu o stație de încărcare ce poate fi montată pe perete, fiind pregătit oricând pentru următoarea curățenie. În plus, are un mecanismul igienic de evacuare, împinge praful și reziduurile în coșul de gunoi, printr-o singură acțiune. Fiind un dispozitiv inteligent, aspiratorul Dyson are încorporat un ecran LCD, care arată rapoarte de performanță în timp real, inclusiv afișarea timpului de funcționare în fiecare secundă – alerte de întreținere, moduri de putere și durata de viață a bateriei. Filtrul și bara periei Fluffy pot fi spălate, iar recipientul și instrumentele pot fi curățate prin ștergere, pentru a îndepărta acumularea de praf și a optimiza funcționarea aspiratorului. În ceea ce privește bateria aspiratorului, utilizatorul o poate îndepărta sau înlocui prin apăsarea unui singur buton.

Tehnologia de curățare a casei s-a apropiat astfel puțin mai mult de lumea The Jetsons. Ne putem aștepta să vedem tot mai multe aparate de curățare automatizate și care folosesc o tehnologie avansată în următorii ani, împreună cu o creștere semnificativă a performanței și a calității. Progresele tehnologice din industria de curățenie elimină stresul de a menține o casă curată. Utilizarea  electrocasnicelor inteligente de ultimă generație nu numai că ne va ușura viața, dar va ajuta și mediul înconjurător. Noua tehnologie a fost inventată pentru a ne ajuta să trăim o viață mai sănătoasă și mai bună, motiv pentru carear trebui să o valorificăm și să o folosim tot mai des.

2 comentarii

  1. […] Tehnologia a avansat constant în ultimii ani și reușește să fie tot mai prezentă în viețile noastre. Industria de curățenie nu este străină de inovații. Noile tehnologii fac mai ușor ca niciodată să vă păstrați casa curată, ecologică și organizată, economisind astfel timp. În viitor,… Cititi mai multe aici: Paștele se apropie, iar curățenia generală e mult mai ușor de făcut cu ajutorul tehnologiei […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here