Vara declanșează competiția supervopselelor lavabile

0

Este deja știut că vara este sezonul renovărilor, astfel încât producătorii și-au pregătit din timp arsenalul de vopsele super și ultralavabile, propunând, astfel, cumpărătorilor, soluții care își revendică, fiecare dintre ele, calitățile și performanțele. CasoTeca vă prezintă câteva dintre aceste soluții, lăsând la latitudinea dumneavoastră aprecierile.

Aeria Gold cu Porus X – Adeplast

 Aeria-gold-web-b-1024x488

Astfel, compania Adeplast a lansat la începutul acestui an vopseaua superlavabilă Aeria Gold cu Porus X, produs care poate satisface nevoile pe care le solicită o renovare. Printre calitățile care o recomandă se numără faptul că se spală doar cu apă și detergent, culoarea sa albă îi conferă peretelui un aspect strălucitor, având un grad maxim de acoperire, deoarece nu este  nevoie decât de aplicarea unui singur strat.

În plus, Aeria Gold cu Porus X conferă un efect anti-bacterian, avizat de Ministerul Sănătății, este hidrofobă și nu lasă mirosuri neplăcute, putând fi aplicată pe o rice tip de suprafață pe bază minerală.

DEKO V 8057 – Policolor-Orgachim

Deko

Un alt producător care se află în competiție este Policolor-Orgachim, care prezintă vopseaua superlavabilă pentru interior DEKO V 8057, destinată protecției și decorării suprafețelor din beton, zidărie și tencuială și disponibilă în varianta albă sau colorată.

Printre beneficiile acestui produs, prezentate de producător, menționăm puterea mare de acoperire, superlavabilitatea, rezistență mare la uzură și îngălbenire sau gradul ridicat al albului. Se aplică în 2 straturi, pentru primul strat produsul fiind diluat cu apă în proporție de 10%, pentru cel de-al doilea start vopseaua se poate aplica fie nediluată, fie diluată cu maxim 5% apă. Timpul de uscare pentru reacoperire este de circa 2 ore, iar pentru uscarea definitivă de 24 de ore.

Coral Ceramic – SARCOM        

Coral Ceramic

Cel de-al treilea produs pe care îl prezentăm astăzi este vopseaua ultralavabilă anti-bacteriană Coral Ceramic, realizată de compania Sarcom Râmnicu-Vâlcea. Acest produs dispune de o protecție cu microsfere ceramice, este antibacterian, fiind o vopsea albă sau colorată care se utilizează atât la interior, cât și la exterior, pentru toate suprafețele de bază minerale: tencuieli uzuale, gleturi, zidării, plăci de gips-carton, beton. Se aplică excellent, are putere mare de acoperire și formează finisări rezistente. Se recomandă aplicarea a două straturi, timpul de uscare fiind de 2-6 ore la reacoperire ți 24 de ore pentru uscarea definitivă

În speranța că veți face alegerea potrivită pentru lucrarea dumneavoastră vă dorim “Renovare plăcută!”.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here